LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Ocak 2013

Avon Göz Farı Bazı



Şu sıralar Avon ürünlerine takıldım farkındayım. Yılbaşı, Sevgililer Günü vs derken sürekli indirimler, kampanyalar var. Kullandığım ürünlerin büyük kısmından da memnun kalınca yeni ürünleri de alıp denemeye devam ediyorum.

Göz farı bazı deyince benim ilk tercihim Urban Decay elbette. Ancak fiyatı yüksek, ulaşmak zor. Uygun alternatifleri bulmak lazım. 



Avon'un far bazı minik bir cam kavanozda geliyor.Rengi Light Beige, ama zaten ciltte hiç renk vermiyor :)

Yumuşak bir dokusu var, çabucak cilt tarafından emiliyor, yağlı bir his bırakmadı. Göz kapağının yapısını pürüzsüzleştiriyor ve farın uygulanmasını kolaylaştırıyor. Makyajımın dayanıklılığını arttırması konusuna gelirsek, pahalı markalardan hiçbir farkı olduğunu düşünmüyorum. Göz makyajım gayet güzel akmadan, birikmeden günboyu dayandı. Ancak hep söylediğim gibi, normalde de yağlı  gözkapaklarım olmadığından göz makyajımda fazla akma,vs problemi yaşamıyorum. Kampanya fiyatı 10 TL. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün bence :)

Anew Ultimate 7S Emulsion Gece Kremi



                                       


Avon'un yaşlanma karşıtı serisinden Anew Ultimate 7S Emulsion Gece Kremi'ni işyerimden bir arkadaşımız  için istedik. 45+ yaşlar için uygun bir gece kremi. Cildin ekstra  bakıma ihtiyaç duyduğu durumlarda  yüz ve boyun bölgesine geceleri uygulanabileceği belirtilmiş. Sıkılık kaybı ve aşırı kuruluğu önlemeye; sadece 2 haftada cildin daha genç görünmesine yardımcı olduğu belirtilmiş. 










Ürün jel formunda, "Gold Emulsion"un hakkını vermek için içinde parlak parçacıklar bulunuyor :)
Arkadaşım yaklaşık 1 haftadır kullanıyor ve oldukça memnun. Cildinin daha yumuşak olduğunu söylüyor. Cildi daha dinlenmiş görünüyor. Ben de deneme amaçlı 2-3 kullanımlık aldım. Yağlı bir yapısı var ancak cilt kolay emiyor. Yapışkan bir his bırakmadı. Kokusundan rahatsız olanlar var ancak beni hiç koku almadım desem yeridir :)
Kutunun üstünde Hassas ciltlerde tahrişe neden olabileceği ve ilk kullanımda karıncalanma hissi yaratabileceği yazılmış. Bu nedenle az miktarda denedim ancak böyle bir his bende yaratmadı. Bu uyarıdan dolayı içeriğinde zararlı maddeler olabilir mi diye cosdna'dan araştırdım. Alt sınırda kullanılmış PEG100 dışında zararlı madde olmadığını gördüm. Makeupalley  ürüne 4.1 puan vermiş  ve genel olarak kullanıcılar memnun. 




Katalogda indirimliydi. Normal fiyatı 59,70 iken indirimle 29 TL.'ye geldi. Bu tarz bir ürün için oldukça uygun bir fiyat. İhtiyaç halinde bir şans verilebilir diye düşünüyorum :)

İndirimlr.com'u duymayan var mı?


Online alışverişler artık hayatımızın bir parçası. Hatta ben internetten alışveriş yaparken daha çok keyif alıyorum. Ancak hergün mailbox'uma gelen birsürü alışveriş sitesi, indirim vs haberi de beni yoruyor. Bir süredir tüm bunları tek bir siteden takip ediyorum. Bütün giyim, ayakkabı, aksesuar, moda, ev dekorasyonu, elektronik-eğlence, bilgisayar, ev-bahçe, spor ürünleri ve sağlık-güzellik markaları bir arada, şehir fırsatlarını,  birçok online indirim kampanyasını anında görebiliyorum, markaların online shopları, indirim kampanyaları, ve outlet mağazalarına ulaşabiliyorum. Hala keşfetmediyseniz buraya lütfen...


24 Ocak 2013

Bitenler son durum !


Büyük bir bitirme projesine başlamıştım. Yazısı burada . Malum ikizler burcuyum. Uzun süre birşeyle uğraşınca sıkılıyorum. Zaten sona yaklaşmışım yazısını yazayım bu stres bitsin dedim :)





1- e.l.f. Renkli Nemlendirici. Zamanında 2 adet sipariş vermiştim. Birinciyi kullanıp pek beğenmediğim için ikinciye elim gitmedi. Rengi çok az, kapatıcılığı hiç yok, ancak güzel nemlendiriyor, hatta belli belirsiz cildi düzgünleştiriyor, bide 20 faktör koruması var. İdare eder yani :)  bitti sonunda!

2. Lancome Toz Pudra. Çok sevdiğim bir ürün. Büyük bir kutu olduğu için bir türlü bitmiyor. Bitti

3. e.l.f  allık ve bronzer :Nars'ın Orgasm&Laguna'sına benzerliği nedeniyle bir ara bayağı popülerdi..  sürekli kullandım sona yaklaştım sayılır..bitmedi ama bıktırdı diyelim:)

4. Avon Color Trend Ruj-(Sequin) Katalogda somon rengine yakındı ama aslı daha pembemsi çıktı. Buzlu/sedefli bir ruj. Ancak yapısı güzel, sürümü rahat günlük kullanıp bitirebilirim. 3-5 kere kullandım kardeşime gitti :)

5. FlorMar Long Wearing Gloss-412. Bloglarda yorumları çok güzeldi. Ancak yüzlerce gloss aldığım için unutmuşum. Klavyemin yanına koydum bile sürekli kullanıyorum :) yarısını bitirdim ancak kardeşime gidenlerden :)

6. Pastel Magic Touch kapatıcı ve aydınlatıcı. İlkini çok  severek bi heves kullanmıştım. Yazısı burada. İkinciyi aldım ama çekmecede bekleyenler arasında girmiş..bitti yine alacağım

7. Rival de Loop Maskara..Severek almıştım.  bitmedi ama azaldı

8. Pastel Metalic Lacivert göz kalemi. Bu rengini çok seviyorum. Bir iki kere akma yapınca atmışım bir kenara. Bazla falan kullanıp bitireceğim. bu kalemi maalesef kaybettim!

9, MissTen yeşil göz kalemi. Bu sıralar yeşil kalemlere takığım zaten. Bu kalemde hiç akma sorunu yaşamıyorum. Rahatlıkla biter.  sona yaklaştı

10. Mavala siyah göz kalemi. Başta biraz sert gelmişti ancak, suya dayanıklı, akmayan bir  kalem. dibine kadar kullandım, sevdim bu kalemi



11. Loreal Intense Repair saç maskesi. Çok beğendiğim bir maske. Niye unuttum bilmiyorum, utanç içindeyim :(  bitti...çok güzel yine alırım

12. Rexona Crystal Deodorant. İz bırakmıyor diye almıştım ancak bırakıyor. Kesin bir giysimi batırdığı için kenara atmışımdır, ama bitecek. bitti 

13. Avon Senses Mystique Deodorant. Kokusu güzel. Ancak bittikten sonra tekrar alacağımı düşünmüyorum. bitti

14. Avon Secret Fantasy Star Parfüm. Yazısı burada., Kokusu güzel ama kalıcı değil. İşteki çekmeceme attım, bir kaç güne bitiririm :)  bitti

15. Sephora Body Lotion. Yapısını çok sevmemiştim. Cilde kolay nüfuz etmiyor. Bitirebilirsem yenisini almayacağım. bitti bir daha  almam

16. Clinique Repairwear Laser Focus Serum. Bu en favori cilt bakım ürünlerimden biri. Yazısı burada.. Kısa tatillere falan giderken tam şişe yerine içinde az ürün  kalmış şişeleri götürüyorum. Orda bitsin taşımayayım diye. Ancak şu sıralar böyle bir olasılık yok. Bitireyim bari :) bitti çok memnunum yine alacağım

17. Clinique 30 faktörlü güneş koruma kremi. Yukarıdakiyle aynı sebepten kalmış bir ürün. Yaz-kış değişmeyen güneş kremim. Yazısı burada  bitti ama yedekleri var zaten, sürekli kullanıyorum

18. Murad yüz peelingi. Tester kutularından birinden çıkmıştı. Başka peelinglere dalınca bunun varlığını unutmuşum. Birkaç kez denemiştim, güzel bir peeling. Hassas cildimde alerji falan yapmadı. çok memnunum, ancak arkadaşıma denemek istedi. Tam boyunu alabilirim.

19. Avon Planet Spa- Pirinç özlü soyulabilen maske. Soyulabilen maskeleri çok seviyorum. Bunu da o yüzden almıştım. Kokusu biraz rahatsız etmişti bakalım dayanabilirsem bitireceğim . yarısı gitti..

20. Avon Planet Spa- Göz kremi. Aynı serinin jel göz çevresi kremi. Nemlendiriciliği güzel. Ancak bunu aldıktan sonra öyle dehşet göz kremleri kullandım ki bunun pabucu dama atıldı. Yarısını bitirmişim zaten. Bitireyim kurtulayım :) bitti..sorunlu olmayan genç ciltler için uygun olabilir.

21. Avon Foot Salvation Cream. Bunu ara ara kullanıyorum aslında. Beğendiğim bir ürün. Yazısı burada. bitti..memnunum tekrar alabilirim.






Bunlara ilave olarak bitirdiğim ürünler ise şunlar:

1-Rexona Crystal deodorant. Kokusu güzel. Spreylere alerjim var çok kullanamıyorum. 

2- Fa deodorant. Sürekli kullanıyorum. Kokusu güzel, iz yapmıyor.

3-Yves Rocher papatya özlü temizleme sütü . Hafif ve yağsız bir makyaj temizleme sütü. 
Waterproof ürünlerde çok etkili değil ancak cildimde sorun yaratmadı. Tekrar kullanabilirim.

4-Yves rocher papatya özlü tonik. Aynı serinin toniği. Alkolsüz, yumuşak bir ürün. Bu seriyi seviyorum.

5- Avon Naturals Kiraz çiçeği özlü el ve vücut kremi. yazısı burada . Memnunum indirimde falan rastlarsam tekrar alabilirim.

6- Diadermine Lift Nutritive Sıkılaştırıcı Gece Kremi. Çok ucuza gündüz ve gece kremini birarada almıştım. Cildimde yağlanma, sivilce yapmadı. Gayet rahat kullandım. Uygun fiyatlı setlere rastlarsam yine alabilirim. 


Clinique Anti-Blemish Solution-Sivilce karşıtı fondöten


Hediye çekilişim sırasında gelen yorumlardan birinde "Minder" nickli bir izleyicim Clinique sivilce karşıtı çözüm serisi Anti-Blemish fondötenle ilgili bilgi istemişti. 
Genetik olarak şanslı bir cilt yapım var sivilce sorunu yaşamadım (umarım bundan sonra da yaşamam:) Bu nedenle bu ürünü kullanmadım ancak Clinique'den ürünle ilgili bilgi istedim.
Sevgili Alev hnm hemen detaylı bilgi ve görselleri paylaştı, iletmek de bana düştü...




YENİ CLINIQUE ANTI-BLEMISH SOLUTIONS LIQUID MAKEUP
SİVİLCELERİ TEDAVİ ETMEYE YARDIMCI OLAN PRESTİJ KOZMETİK SEKTÖRÜNDEKİ İLK LIKIT FONDÖTEN

GERÇEKLERLE YÜZLEŞELİM
Bugün dünyadaki en yaygın ancak en az çözüm bulunan cilt endişelerinden biri olan sivilcelenme sadece gençlere ait bir sorun değildir. Yapılan araştırmalara göre, günlük stres, çevresel zararlı etkenler ve hormonların etkisiyle sivilcelenme bugün dünyadaki pek çok yetişkin kadının da büyük cilt endişelerinden biri haline gelmiştir.

Bu soruna en uygun çözümü bulmak ancak doğru cilt bakım ve makyaj ürünlerini kullanmakla mümkündür. Bugün sivilce sorunu yaşayanların pek çoğu ciltlerinin dengesizliğine çare olacak bir makyaj serisinin ve özellikle fondötenin ihtiyacını  duymaktadır. Bu öyle bir fondöten olmalı ki sivilcelerin görünümünü azaltarak tedavilerine yardımcı olurken aynı zamanda zaten hassas halde olan cilde de rahatsızlık hissi vermeyecek kadar nazik olmalı. Neyseki şimdi Clinique bu soruna en doğru çözümü sunuyor.
Dermatolojik cilt bakım çözümleri konusunda lider olan Clinique şimdi YENİ Anti Blemish Solutions Makeup adlı ürünüyle sivilce karşıtı bakımdaki uzmanlığını makyaj serisine de taşıyor. Clinique bu ürünle sivilceleri tedavi etmeye makyajla da destek olurken aynı zamanda sivilceli görünümden arınmış, pürüzsüz bir görünümü de elde etmenizi sağlıyor.

SERİN VE RAHAT
Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup cildin nem dengesine zarar vermeden yağ üretimini dengelemeye yarayan özel ve hassas bir formüle sahiptir. Orta derecede kapatıcılığa sahip bu ürün, sivilceleri kapatırken aynı zamanda ciltteki kızarık görünümü gidermeye ve gözenekli görünümü ortadan kaldırmaya da yardımcı olur. Hafif ve kalıcı formülü ilk uygulamadan itibaren ferahlık hissi sağlar. O kadar hassastır ki sivilceleri tedavi etmeye aktif şekilde destek olurken hiçbir şekilde ciltte hassasiyete neden olmaz. Ayrıca, sivilce sorunu çözülüp cilt en ideal görünüme kavuşsa da düzenli kullanılmaya devam edilirse bu özel  formülüyle cildin nem ve yağ dengesini koruyarak ileride oluşabilecek sivilcelenmeleri önler. Sonuç. 8 saate kadar kalıcı pürüzsüz bir görünüm, hem de rahatınızdan taviz vermeden.  

DERMATOLOG KÖKENLİ YAKLAŞIM
Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup’ın klinik olarak kanıtlanmış 4’lü yaklaşımı markanın Anti Blemish Solutions Clear Skin System serisinde bulunan kapatıcı, tedavi edici ve önleyici ürünlerinde de bulunmaktadır:


  
1.  Arındırma. Aktif salisilik asit sivilceli ciltteki ölü hücreleri gidererek gözeneklerin temizlenmesini sağlar.
2.  Yağlanmayı kontrol altına alır. Bir tür deniz yosunu olan Laminaria Sacharrina Özü cildi arındırır ve dengeler. Yağ üretimini dengeleyerek gözeneklerde yağ birikmesini önler. Ayrıca cildin nem dengesini korur.
3.  Sivilcelenmeye neden olan faktörleri kontrol altına alır. Hydroxydecanoic Asit sivilcelenmeye neden olan etkenlerin cilt yüzeyinde yayılmasını engeller.
4.  Hassasiyeti önler. Kafein hassasiyeti azaltır, ayrıca ciltte görünen kızarıklığı önleyerek cildi yatıştırır.

DETAYLAR
Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup 6 farklı renkte sunulmaktadır. Diğer Clinique Anti-Blemish Solutions Clear Skin System ürünleriyle kullanılması tavsiye edilir.

TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYATI: 83 TL

 Alerji testinden geçmiştir.%100 Parfümsüzdür. 


Ojemrujumrimelim bloğu 'da ürünle ilgili yorumlarını paylaşmış. Buradan ulaşabilirsiniz.

Çekiliş duyurusu!



Moda,Makyaj ve Bakım'a Dair'in ilk çekilişine katılmak isterseniz  buraya....

23 Ocak 2013

Gratis İndiriminden aldıklarım


Gratis'in %40 indirimi benim için maceralı başladı. Şöyle bir bakıp çıkayım diyerek T.Hilmi mağazasına gittim. Girişte zeminin ıslak olması yüzünden düşüp kafayı yarma tehlikesi geçirince sinirlenip vazgeçtim. Ancak bu beni durdurmadı. Bu sefer NataVega'ya gittim.Makyaj malzemesi almayacağım, sadece ihtiyaçlar diye kendimi kandırarak daldım içeriye:) Bu arada NataVega Gratis'teki satış danışmanlarının çok ilgili, güleryüzlü ve en bilgilileri (bu önemli:) olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.


Görüldüğü gibi kendimi tutma konusunda başarılı sayılırım. Renkli kozmetik almadım mesela...



Bolca maske aldım. Tanesi 1.75 TL. idi. Kullandıkça yorumlayacağım.




Lavantalı el kremi. 2 TL.ye düşmüştü.  İçeriğinde zararlı maddeler var maalesef. Dikkat etmemişim. Ancak kokusu ve nemlendirmesi güzel. Yağlı bir his bırakmıyor. 



Daha önce bloglarda gördüğüm bu süngeri çok merak ediyordum. Çakma BeautyBlender:) Henüz kullanmadım yorumu daha sonra.


Bu şirin kağıt mendillerden iki tane alınca tanesi 1.5 TL.ye geldi. Desenlerine bayıldım.



Tamamen konu dışı ürün:) Yukarıda bahsi geçen satış elemanı bu deterjandan çok memnun kalacağımı söyledi. İndirimle 6 TL. olunca aldım. Gerçekten de memnun kaldım.


Bu minik pisicik bana raflardan göz kırpınca dayanamadım. Ne zamandır yastıklı mouse pad'lerden almak istiyordum.  Fırsat oldu.


Ve en severek aldığım ürünüm bu. Yemek tarifleri için hazırlanmış bir klasör. Fiyatı 2-3 TL gibi birşeydi (Fişimi bulabilirsem net fiyatları yazacağım) Üstündeki detaylara falan bayıldım.  Aslında farklı konular için güzel bir DIY projesi olabilir bunlardan. 



Pamuk, diş fırçası falan derken işte kendimi ancak bu kadar frenleyebilmişim...Bir süre indirim falan yapmasalar iyi olacak ama   malum Sevgililer Günü geliyor :)

22 Ocak 2013

Güzel Bloglar'dan hediye çekilişleri!

Severek takip ettiğim bazı  blogların çekiliş duyurularını sizlerle paylaşmak istedim.
Hala katılmadıysanız mutlaka şansınızı deneyin...


Audrey'in Şekerleri'nin  Essence'in yeni serisi HomeSweetHome'dan seçtikleri  için buraya...



7-24 Makyaj'dan kozmetik dolu bir kutu kazanmak için buraya....


Makyaj Fırçam'dan güzel fırçalar kazanmak için buraya




21 Ocak 2013

Bir kadının ölümüne tutkusu : Anna Karenina!!!




"Mutlu aileler hep birbirine benzer ama mutsuz ailelerin hepsinin farklı mutsuzluğu vardır...”

Tolstoy'un , bir kadının "ölümüne tutkusunun" anlatıldığı meşhur Anna Karenina 'sı işte bu cümleyle başlar.  


Hollywood'un son zamanlarda senaryo sıkıntısı çektiği ve  umutlarını  eski klasik romanlara bağlamış olduğu aşikar. Ancak klasik romanların günümüz uyarlamalarıyla bize sunulmalarına kendi adıma çok mutluyum.

Tolstoy’un  dünya klasikleri arasında yerini alan en ünlü romanlarından Anna Karenina'da ünlü senarist Tom Stoppard tarafından beyazperdeye uyarlanmış ve Joe Wright’ın yönetmenliğinde sinemaseverlerin beğenisine sunulmuş. Filmin başrollerinde  Keira Knightley,  kocası rolünde Jude Law (tanımakta zorlansam da) ve sevgilisini oynayan  Aaron Taylor-Johnson var.




Filmin konusuna gelirsek; (çok bilinen bir eser olduğundan yazmakta sakınca görmüyorum hala bilmeyen varsa bu paragrafı okumasın:) 
Yaptığı evlilik sonrası kendini Rus sosyetesinin  içinde bulan genç ve güzel Anna,  bir yolculuk sırasında tanıştığı  genç ve soylu bir adama aşık olur. Genç Kont Anna'yı  bir gölge gibi takip etmeye ve  kur yapmaya başlar. Sevgisiz ve monoton evlilik hayatından sıkılmış olan Anna bu ilgiye kayıtsız kalamaz , genç kontla aşk yaşamaya başlar. Sevgilisinden hamile kalır ve kocasına onu aldattığını ve başkasına aşık olduğunu itiraf eder: ancak kocası itibarının sarsılmaması için boşanmayı reddeder ve onu affeder. Anna herşeye rağmen ihtişamlı hayatı geride bırakıp aşkının  peşinden gider.Ancak yarattığı skandal nedeniyle toplumdan dışlanır bu da onu kıskanç ve huysuz bir kadına dönüştürür. Uğruna herşeyini kaybettiği sevgilisinin artık kendisini sevmediği düşüncesi de eklenince bunalıma girer ve intihar eder. 



Okuduğum yorumların büyük bölümü olumsuz olsa da, bana göre son zamanlarda seyrettiğim en güzel filmlerden biri. 
Son derece farklı bir prodüksiyonla, farklı bir çekim tekniğiyle hazırlanmış. Nefis görselleri var. Müzikler çok başarılı. Hele dans sahnelerine bayıldım. 




Anoreksik durumunu çok sevmesem de Keira Knightley'in güzelliği insanı büyülüyor. Kıyafetleri ve mücevherleri muhteşem. Jude Law yakışıklı hallerini bir kenara bırakmış, oldukça karizmatik. Aaron Taylor-Johnson ise başta yadırgadım ancak rolüne çok oturmuş, insanda her an terkedip gidecekmiş hissi yaratıyor.



Kısaca, yorumlara aldanmayın, önyargısız gidip izleyin.




19 Ocak 2013

FlorMar Deluxe Shine Gloss D39

FlorMar'ın yeni mat ojelerini alırken rengiyle dikkatimi çeken bu glossu da denemek istedim. Ancak bu renk sizi korkutmasın çünkü  sadece görüntüsü var:)
Ruj görünümlü ama dudakta gloss gibi duran bu seri, ruj kadar kalıcı olmasa da hemen uçup gitmiyor.


 

Flormar'ın sitesinde içeriğinde Vitamin E, Omega 6, Argan yağı, kakao yağları bulunduğu ve böylece dudakları nemlendirirken, yaşlanma karşıtı özel formülüyse mükemmel bakım sağladığı belirtilmiş.
Kat kat sürdüğümde bile verdiği renk ancak bu kadar.  Çok yoğun olmasa da hafif bir kokusu var. Ancak dudaklarıma verdiği yumuşaklık hissini sevdim. Yapışkan,yağlı bir dokusu yok.Fiyatı 13 TL idi. Bu fiyata tekrar almam ancak indirime falan denk gelirsem diğer renklerini de deneyebilirim.







18 Ocak 2013

Mini FlorMar alışverişi..Mat Ojeler!



FlorMar'ın yeni serisi mat ojelerini çok merak ediyordum.  Dün kiosklara geldiğini görünce hemen iki rengini aldım. Yanına bir de deluxe shine gloss'lardan ilave ettim ama onu bir sonraki postta göreceksiniz:)

Aldığım mat ojelerden kırmızı olan M08  yeşil olan M06 numara. 



İlk olarak 06 numaralı yeşili (petrol rengi  demek daha mı doğru bilmiyorum) denemek istedim.
Renk gerçekten çok güzel, iki kat sürünce nefis kadifemsi bir görüntü oluyor. Ancak ben çok dikkatli süremediğimden  resimde hatalarım bayağı belli.  Mat ojelerin en sevdiğim özelliği çabuk kurumaları. 

İşaret parmağıma e.l.f 'en aldığım simli ojeyi tek kat sürdüm. Ne kadar yoğun sim olduğu belli sanırım. 
Sonuç bu ojeler beni çok mutlu etti.
Mat ojeler 3.5 TL'ye satılıyor. 
Yazın daha rahat kullanacağım mint yeşili ve açık pembesi ilk alınacaklar listesinde :)







e.l.f. Allık ve aydınlatıcı....


Nihayet e.l.f yazılarımın sonuncusu: Allık ve Aydınlatıcı.
Bu markanın normal serilerinde makyaj ürünleri çok kalıcı değil. Ancak renkleri, pigmentleri gayet güzel. Hatta bir ara Nars Orgasm benzeri allıkları çok popülerdi. Yazısı burada


Bu allıklar  Baked Blush  yani fırınlanmış serisinden. Açık renk olan aydınlatıcı Pinkastic, allık ise Peachy Cheeky



Yapıları çok güzel, yumuşacık sürülüyor. Işıltılı bir yapıları var ancak hiç sim yok içlerinde. Cilde sağlıklı bir görünüm veriyorlar. Amerika sitesinde tanesini 3 dolara satılıyor.



Peachy  Cherry  adı gibi çok tatlı bir şeftali pembesi. Serinin en açık allığı. Esmer tenlerde aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir. Yukarıda bahsettiğim  klasik seriden çok farklı,  kalıcılığı daha yüksek. En güzeli 3-4 kez kullandım ancak hiç tozutmadı.




Aydınlatıcı olarak aldığım Pinkastic ise hafif pembe tonlu bir aydınlatıcı. Işıltısı hemen makyajınızı farklılaştırıyor. Çok severek kullanacağım.








Ancak bu alışverişin en hassas kısmı şu: Bu ürünlerin İçeriğinde  (Jojoba) Yağı, Rosa Canina (Kuşburnu) Meyve Yağ, Helianthus annuus (Ayçiçeği) Tohumu Yağı, Prunus armeniaca (Kayısı) Çekirdeği Yağı gibi cilde faydalı özlerin yanında talk da bulunduğunu gördüm. Cosdna.com da arattığımda içeriklerin zararlı boyutta olmadığı yazılı. Yine de bu konuda hassas olanların bilgisi olsun istedim.

e.l.f. 'lere devam: Fondöten fırçası ve Glitter Oje






Dünkü yazımın devamı fondöten fırçası ve simli ojeyle geliyor. Aslında bu alışverişi yapma nedenim bu taşlı fırça serisiydi. Pembe,mavi, mor renkli setler vardı ancak ben hiçbirine yetişemedim. Bu minik mor taşlı fondöten fırçasıyla yetinmek zorunda kaldım. e.l.f'in bütün fırça serilerinden kullandım. Fiyatları çok ucuz. Özellikle studio ve mineral serisi fırçalarından çok memnunum.


Bu tamamen görsel amaçla aldığım bir fırça. Fiyatı 5 dolardı. Makyaj çantasına kolayca sığabilecek boyutta. Sanki fondöten için küçük gelecek gibi, belki kapatıcı için kullanırım.
Zaten henüz kullanmaya kıyamadığım için dökülme yapacak mı bilmiyorum :) 
Deneyince yazıyı güncellerim.



Glitter serisi ojelerden  Chic Confetti'yi seçtim. Aynen adı gibi içinde rengarenk simler mevcut. Fiyatı 2 dolardı. Etiketinde de göreceğiniz gibi içinde zararlı maddeler yok.Bu ojeyi bugün FlorMar'ın yeni mat serisiyle birlikte kullandım. Yazısını hazırlar hazırlamaz bloğa koyacağım.