LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

7 Şubat 2014

OROGOLD Ankara Lansmanı






İçeriğinde 24K altın barındıran ve tüm cilt tipleri için ideal çözümler sunmayı amaçlayan OROGOLD, geçtiğimiz ay Ankara CEPA Douglas mağazasında bir tanıtım etkinliği düzenlemişti. 
Orogold ürünlerini uzmanından dinlemek hem de bu ürünlerle cilt bakımı yaptırmak üzere  ben de bu etkinliğe katıldım. 










Yasemin Hnm. hem ürünleri tek tek tanıttı, hem de cildimin ihtiyacına göre bir cilt bakımı uyguladı.  Genel olarak ürün lansmanlarında yapılan cilt bakımları mini bir programdan oluşur ve ürünün etkilerini birkaç kullanımdan sonra daha iyi görebileceğiniz söylenir. 
Ancak  OROGOLD çok farklı. İlk kullanımda sonuçları görebiliyorsunuz. Cildim resmen ışıl ışıl parladı, aydınlandı. 
Kullanılan tüm ürünleri beğendim ancak çok çok beğendiğim iki ürünü özellikle sizlerle paylaşmak istedim. 


Bu ürünlerden ilki  24 K Deep Peeling Jel. Altın tozlarıyla birlikte  C ve E vitamini, yeşil çay, ascorbic asid gibi etken maddeler içeriyor. İçeriğinde tanecikleri olmayan bir peeling. Kuru cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyorsunuz, sanki kese yapmış gibi ölü deriler pütür pütür çıkmaya başlıyor. Ilık suyla yıkadığınız anda  cildinizdeki aydınlığı ve parlaklığı farkediyorsunuz.  Fiyatı 299 TL






Çok beğendiğim bir diğer ürün ise  24K Bionic Complex Thermal Mask. 



Özellikle siyah nokta ve geniş gözenekler için arındırıcı maske Su ile birleştiği anda cildi  ısıtma özelliğine sahip. Yüzünüz ısınıyor, gözenekleriniz açılıyor, bu arada içeriğinde 24K altın barındıran ürün de cildinize nüfuz ediyor. Ilık su ile durulandığı anda etkisini görüyor ve hissediyorsunuz. Cildiniz yenilenmiş,  tüm kirlerden arınmış, pırıl pırıl ve yumuşacık oluyor. Fiyatı 499 TL.

Peeling işleminden sonra maske,  serum, göz kremi ve nemlendirici uygulanarak bakım işlemim tamamlandı. Cildim bebek cildi gibi oldu sanırım artık  Kleopatra'yı daha iyi anlayabiliyorum :))


OROGOLD ürünleri fiyat olarak   herkesin kolayca alabileceği ürünler değil ama bildiğimiz high-end markalarla arasında da büyük uçurumlar yok. Ürünler içerikleri dolayısıyla çok etkili ve oldukça uzun süre size yetecek ölçüde. Bazı ürünleri ise alıştığımızdan büyük, örneğin hep 15 ml olarak aldığımız göz kremi bu markada 30 ml. 

Marka sık sık özel kampanyalar düzenleniyor. Sevgililer Günü için özel bir kit hazırlanmış, duyurusunu sizlerle paylaşacağım.
Ben kendi adıma çok istediğim ürünler için özel bütçe ayırmaya başladım, sizin denediğiniz ürünler varsa yorumlarınızı merakla bekliyorum :)







OROGOLD Ürün satış noktaları :

Harvey Nichols ( İstanbul , Ankara ) ,

Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )

Beymen ( Zorlu AVM ) , Debenhams ( Cevahir AVM )

Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir  Borniva, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)



OROGOLD  ürünleri için doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır.

www.orogoldcosmetics.com.tr
www.humer.com.tr
www.orogoldcosmetics.com



1 yorum: