LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Ağustos 2014

MİM : Hangisini Seçerdiniz !!!!




Sevgili Audrey'in bloğunda gördüğüm bu mim'i o kadar sevdim ki, ben de yapmak ve sizlerle paylaşmak istedim.

1- Çok kitaptan oluşan seriler mi ya da tek kitaplar mı?

Serileri daha çok seviyorum galiba. Ama kitabı beğendiysem ve bir sonraki kitabı beklemem gerekiyorsa, meraktan ve sabırsızlıktan hafiften psikopata bağlayabiliyorum :)


LOFT Aloe Vera Masaj Yağı



Üründen önce sizlere LOFT Markasından bahsetmek istiyorum. Çünkü çevreye, doğaya ve insan sağlığına çok değer veren bir marka.

28 Ağustos 2014

Su bazlı nemlendirici losyon : Ceradolin !


Bugün sizlerle müthiş bir ürünü paylaşmak istiyorum. 
Su bazlı nemlendirici losyon CERADOLIN !

27 Ağustos 2014

Veeeeee Çekilişimiz hazır!


Sizler için seçtiğim ürünlerden oluşan çekilişlerimin ilkine başlıyoruz!!! 
Kendi kullanıp beğendiğim ve sizlerin de seveceğinizi düşündüğüm ürünlerden seçmeye çalıştım.

Üstteki resimde tüm ürünler  var. 

Tek tek sıralamamız gerekirse:



- POP Beauty - Chocoholic  far paleti. Bu palet Amerika'dan geldi. Sizin için ayırdığım, isminden de anlaşılacağı gibi kakao tonları :) Paketi açmadığım için detaylı resimleyemedim ancak burada ve burada paletle ilgili yorumları ve swatchları görebilirsiniz.



- Pekçok kişide bağımlılık yaratan EOS lip balmımız da Amerika'dan geldi. Pomegranate Raspberry yani Nar ve Ahududu'lu. EOS'larla ilgili hemen herkes fikir sahibi fazla detaya gerek yok sanırım :)



- HC Hair Care Ovex - Hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi. Bu markanın ürünlerini herkese tavsiye ediyorum, benim de vazgeçilmezim. Eğer denemeyen varsa güzel bir fırsat olabilir. 




- Essence kozmetik ürünlerini hepimiz çok seviyoruz. Essence'in şirin makyaj çantasıyla birlikte ruj, oje, stick allık ve farı da gelecek.




- Dermokil'den yüz maskeleri.




- Ve bir çekiliş geleneği kazanan kişiye özel minik sürprizler bu pakete eklenecek.




Gelelim nasıl katılacağınıza.
Mutlaka Bloğumun ve Instagram (nily21) hesabımın takipçisi olmanız ve herhangi bir sosyal medya hesabınızda paylaşım yapmanız gerekiyor. 

Bu postun altına  hangi isimle takip ettiğinizi, paylaşım linkinizi ve size ulaşabileceğim mail adresinizi göndermeniz yeterli. 

Bu çekiliş için 1 haftalık süre yeterli diye düşünüyorum. 
Son gün 3 Eylül Çarşamba gece 24.00
Şimdiden katılan herkese teşekkürler ve  iyi şanslar !



26 Ağustos 2014

Bebek gibi bir cilt için BEBAK


Bildiğiniz gibi her gün cilt bakımında "mucize" içerikli ürünler keşfediliyor. Hangi birini alacağımızı şaşırıyor,  bazen bol sıfırlı fiyatlarla bu ürünleri alıyor ancak istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz. Annelerimizin, anneannelerimizin ciltlerine bakıp neden diye soruyoruz. 

İşte BEBAK neredeyse 100 yıllık başarısını bu sorunun cevabında gizliyor. Yıllardır içeriğini ve hatta ambalajını bile değiştirmeden aynı kaliteyle bizlere ürünlerini sunuyor. 

25 Ağustos 2014

DURANCE'den haber var : Ağustos’un Rengi Gelincik



Ağustos’un Rengi Gelincik
Kıpkırmızı gelincik tarlalarından esinlenen parfümlü vücut bakımı: Parfüm Keyfi Gelincik. 
Zarif, narin ve bir o kadar da göz alıcı bir kır çiçeği gelincik. Temmuz ve Ağustos aylarında Provence 
kırlarına kırmızı ışıltılar saçıyor. Durance, ressamlara da ilham kaynağı olmuş bu çiçekten esinlenerek 
parfümlü bir vücut bakım serisi yarattı. Durance’ın parfüm uzmanları gelincik için hayallerin de ötesinde 
çiçeksi ve tatlı, rahatlatıcı ve ışıltılı bir koku geliştirdi. 
Eau de toilette, eau de parfüm, sabun, duş jeli, vücut losyonu ve ışıltılı saç ve vücut yağından oluşan Parfüm 
Keyfi Gelincik serisi sıcak ağustos günlerine mutluluk ve tazelik veriyor. 
Hatırlatmakta fayda var:
Durance ürünleri en az %95 oranında doğal içeriklidir.
Paraben, phenoxyethanol, sodium laureth sulfate (SLS), propylene glycol (PPG) ve silikon 
içermez.
Hayvanlar üzerinde test edilmez.

En az %95 doğal içerikli Parfüm Keyfi Gelincik serisi Durance Butiklerde,
online satış sitesi www.durance.com.tr’de ve diğer Durance satış noktalarında.



21 Ağustos 2014

Canan Zerkinli ile Summer Party

Yaklaşık 2 aylık bir tatil döneminden sonra nihayet bloğuma dönebildim. 
İlk yazım tabii ki Sevgili Canan'cığımın düzenlediği harika etkinlikle ilgili olacak.
Aylardır nasıl uğraştığını bildiğim bu partiyi sabırsızlıkla bekliyordum, nihayet 16 blogger 9 Ağustos sabahı etkinlik mekanı Çakıl Cafe'de buluştuk. 



Son derece keyifli bir mekan olan Çakıl Cafe'de bizim için kocaman bir masa hazırlanmış ve adımıza özel sürprizlerle süslenmişti. 16 blogger bol kahkahalı, bol fotoğraflı neşeli bir sohbete giriştik.




Bizlere markalarını bizzat tanıtmak için gelen birçok değerli firma yetkilisi ve inanılması güç ama etkinliğe sponsor olan tam 110 firma vardı. Bu ürünlerin hepsini bu yazıya sığdırmam mümkün olmadığından bu yazımda öncelikle bizimle olan firmalardan bahsetmek, birçoğunu denediğim ürünleri de ayrıca sizlerle paylaşmak istiyorum. 





İlk başta tüm gün bizimle olan ve her anımızı resimleyen Benim Masalım Fotografçılık'tan bahsetmek lazım. Fotoğraf artık günlük hayatımızın vazgeçilmezi oldu. Ancak bu tarz keyifli etkinliklerde ya sohbete dalıp resim çekmeyi, veya resimlere dalıp sohbet etmeyi unutabiliyoruz. Sevgili Canan harika bir düşünceyle bizi bu işten kurtardı, biz neşeyle günün tadını çıkardık, rahat rahat ürün tanıtımlarını takip ettik, Benim Masalım kurucuları Sevgili Seyit Canbolat ve ve Burcu Yıldırım'da  en güzel resimlerimizi bizim için çekti. Özellikle yeni doğan ve bebek fotoğrafları konusunda çok güzel ve orjinal çalışmaları var. Detaylı bilgi ve fiyatları için www.benimmasalimfotografcilik.com sitesinin  inceleyebilirsiniz.

Ekolojik doğal iç çamaşırları Soya Silk


Firma yetkilisi Tahir Bey soya lifinden yapılmış ekolojik doğal  iç çamaşırı Soya Silk'in  tanıtımını yaptı.
Soya Silk kumaşının özellikleri nedir diye sorarsanız doğal ve termal bir ürün. Kışın sıcak, yazın serin tutuyor, terletmiyor  ve koku oluşumunu önlüyor. Naylon, Polyester İçermez. Ultraviyole Işınlarından Korur, nefes ildırır, Ferahlık verir deri hücrelerini canlandırır, nemi hızlı emer ve hızlı kurur, çok yumuşak ve parlaktır, Bitkisel Protein Bazlıdır, 20 Adet Doğal Enzim İçerir, İnsan Tenine En 
yakın kumaştır.Soya Silk hakkında ayrıntılı bilgiliyi http://www.ekotikshop.com sitesinden alabilirsiniz.
Ayrıca ürünleri denemek isterseniz, bloğumun adını referans vererek alışverişlerinizi %10 indirimle yapabilirsiniz. 






Artebella ArtCraft

İkinci firmamız hobi ürünlerine meraklıların çok ilgisini çekecek Artebella ArtCraft firmasıyda. Enerjisiyle hepimizi hayran bırakan Gülçin hanım hem ürünleri tanıttı, hem de bizlere harika setler hediye etti. Benim setimdeki çerçeveleri ilk fırsatta deneyip sizlerle paylaşacağım. Uygulaması çok kolay olan setlerde yapımlarını anlatan CD'ler de mevcut. Özellikle yastık, çanta gibi tekstil ürünleri çok ilgimi çekti mutlaka deneyeceğim. Diğer kendin yap setleri için adres http://www.artebella.com.tr/ 

1933 yılından beri çizgisini bozmayan, hem uygun fiyatları hem kalitesiyle hepimizin gözdesi BEBAK'da bizi yanlız bırakmadı. BEBAK kozmetik temsilcisi Naciye hanım tüm zerafetiyle yanımızdaydı. Bizim için bizzat süslediği setleri dağıtıp ürünler ve yenilikler hakkında bilgi verdi. 

  Profesyonel cilt bakım markası Dalton Kozmetik


DALTON firması bu etkinlik sayesinde tanıdığım ve denemek için sabırsızlandığım bir kozmetik markası.  Deniz ve deniz ürünleri üzerine uzun araştırmalar yapmışlar ve üretmiş olduğu cilt bakım ürünlerini,  insan hücresinin ihtiyaç duyduğu her türlü maddeyi içeren ve benzer karekteristiklere sahip olduğu için kolay etkileşime girerek iyon alışverişi yoluyla kolaylıkla cildin derinliklerine nüfuz edebilen deniz ürünlerinden oluşturmuşlar.

Dalton’un uzmanlık alanı  profesyonel salonlar için cilt bakım masaj ve vücut terapi setleri. Detaylı bilgiye sitesinden ulaşabilirsiniz.  http://www.daltonkozmetik.com/


Daha önceki etkinliklerde tanıştığım ve ürünlerinden çok memnun kaldığım DORE Kozmetik'de bizimleydi. Firma yetkilileri Nihal ve Gül hanım bize cilt bakımından ev temizliğine kadar çok geniş ürün seçenekleri ve firma hakkında detaylı bilgi verdi. Yıldız Holding’in bir firması olan DORE sadece temsilcilikle satış yapıyor. Temsilci olarak ister kendiniz daha uygun fiyatla ürünleri alır, ister satış yapabilir evden para kazanabilirsiniz.  http://www.dorekatalog.com.tr/


Pazaresintisi.com sitesinden gelen Gökhan bey kadın girişimcilere destek veren bir firma. Yöresel lezzetlere kolayca ulaşırken kadın girişimcilere de destek olabilirsiniz.Kadınların hazırladığı yöresel lezzetler  pazaresintisi.com da satılıyor.Sitede yemeklerin nasıl hazırladıklarını anlatan videolar da mevcut.


Yeni kurulmuş bir bebek ve anne  alışveriş sitesi olan Welcome Baby'den Gökçe ve Bihter hnm. hepimiz için dolu dolu paketler hazırlamışlar. Sitelerinde hamilelik,  bebek ve anne ile ilgili birbirinden kaliteli markalar var. http://www.welcomebaby.com.tr/

Ankara Bölge müdürü Ediz Bey bizzat gelerek leziz ürünlerinden oluşan hediye paketlerini kendi elleriyle dağıttı. İlgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Şahane pastamız Özsüt'ün hediyesi






Dondo dondurmaları güzel sürpriziyle içimizi serinletti.


Ankara'da VeryCupCake'in olmadığı bir blogger etkinliği düşünülebilir mi? 
Her zaman bu nefis lezzetlerle yanımızdalar.




Sibel'ciğimin uzmanlık alanı...selfiesiz olmaz :))

Yazımın başında da söylediğim gibi gelen yüzlerce ürün var, denedikçe paylaşacağım. Instagram hesabım da  (@nily21) ve #cananilesummerparty hashtagınde de bolca paylaşım var.
Bu ürünlerden sizler için de ayırdıklarım var elbette. Yakında şahane çekilişler başlayacak. Takipte kalın :)))


Lansman Yapan Firmalar ;


ARTEBELLA  (Gülçin hanım)
BEBAK KOZMETİK (Naciye hanım)
BENİMMASALIM.COM (Seyit  bey ve Burcu hanım )
DALTON KOZMETİK (İlknur hanım)
DORE TURKIYE (Nihal hanım  ve Gül hanım )
NAMET GIDA (Ediz bey)
PAZAR ESİNTİSİ (Gökhan bey)
SOYA SİLK (Tahir bey)
WELCOME BABY (Bihter hanım  ve Gökçe hanım )

Çekilişle Hediye Veren Firmalar ;
AMİGURUMİ BLOG
BEBEKHOUSE.COM
DEKOR HEDİYE 
DERMALOGİCA
DURANCE
DUSE TASARIM ATOLYESİ
FABERLİC  KOZMETİK
FARMASİ
GÜLAYIN AHŞAP SANDIĞI
HARFİNİSEÇ 
KLİKSA.COM
KOLYOZ BALIK LOKANTASI
KUNDO.CO
LOTİS PHARMA
RUYA ATOLYE
SEVOS MAGIC HANDMADE
TABLOCU.COM.TR
TAKIPERİSİ.COM