LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

15 Şubat 2011

Yeni bir Site!


Şehir fırsatları ile ilgili yepyeni bir siteyi sizlerle tanıştırmak isterim. Mail box'ınızı dolduran birçoğu birbirinin aynısı olan mailleriniz içinde çözüm olabilir bence..Bakın kendilerini nasıl tanıtmışlar :

Şehir Fırsatları son dönemlerde Türkiyede gerçekten çok popüler oldu! Mesela Groupon veya Markapon gibi fırsat siteleri bizlere hergün inanılmaz fiyatlara, restoranlardan sinemaya, dans kurslarından güzellik merkezlerine kadar fırsatlar sunuyor. Sizde bu Şehir Fırsatlarını görmek ve tanımak istiyorsanız eğer ve hangi siteden ulaşabilirim diye düşünüyorsanız size bir önerim var: İndirimlr.com sayfasını hiç duydunuz mu?

İndirimlr-kategeorilerine göre sıralanmış, tüm fırsatları bir arada olan, interaktif ve kolay kullanımlı bir platform hazırladı.

Kimin senin için en iyi teklifleri sunduğunu karar vermen için, tüm fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirlerin sayılarını bir listede sunuyor. Ayrıca, seçeneğini daha da kolaylaştırman için, siteler hakında kendi yorumlarını açıklaman mümkündür. Böylece indirimlr ile boş zamanları organize etmek daha kolay ve çabuk, eğlenme faktörü daha yüksek olacak.

Sizde Şehir Fırsatlarını en uygun şekilde buradan, yani İndirmlr.com sayfasından takibe alabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Nerelerdesin kayboldun ortadan ? hadi ama artık çok boş bıraktın buraları:)

    YanıtlaSil
  2. haklısın canım, döndüm sayılır :)

    YanıtlaSil