LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 Temmuz 2011

Amerika'dan misafirlerim var :)


Yıllaaar yıllar önceydi...Yurtdışına giden gelen oldukça çok sevinir hemen parfüm, kozmetik malzemeleri falan sipariş verirdik... Nedense o eski günler aklıma geliverdi birden...Ve hepimizin bildiği malum kozmetik mağazalarını sevgiyle(???) yadettim içimden...

Neyse günümüze dönelim...Semoş'um NewYork'tan gelirken uzun süredir istediğim, aslında pekçok makyaj bloggerının çoook önceden yazdığı ancak benim bir türlü alamadığım MAC Soft and Gentle MSF ve MAC Zoom Fast Black Lash Mascaramı getirmiş. Soğutmadan paylaşayım istedim.


Sevgili Marjoontheblog'da bu yorumu okuyuncaya kadar, pek takılmamıştım Soft and Gentle'a. Benzer ürünleri kullanıyorum nasıl olsa diye. Ama Marjo öyle güzel anlatmış bi de lütfen hatırım için deneyin diye yazmış ya , benim olmalı hissime engel olamadım tabii ki..Ancak Ankara'da yaşıyor olmanın tatsızlığıyla öyle her istediğimiz anında olmuyor :) Neyseki Semoşum imdadıma yetişti.


Fazla söze gerek yok tek kelimeyle nefis bir aydınlatıcı. Yorumlarının her kelimesine katılıyorum. Sürekli sürmek istiyorum :)


Zoom Fast Black Lash Maskara'ya gelince, Zoom Lash maskarayı severek kullanmıştım. Bu daha koyu siyah, gözlere derinlik katar diye düşünmeme rağmen, pek beklediğim gibi çıkmadı. Ancak bu maskara kötü olduğu için değil, sorun benim olmayan kirpiklerimde :) . Olumlu yanı uzun saatler boyu akmaması, gerçekten koyu siyah oluşu . Beğenmediğim yanı ise bütün kirpiklerimi yapıştırdı, kıvırıcı, baz, fırçalama, her türlü yöntemi denedim ancak sonuç iyi değildi. Bir de temizlemek için çok uğraşmanız gerekiyor. Bazı bloglar bu kirpiklerin yapışma işini beğenmişler ancak, benim gibi 4 tel kirpiğiniz varsa ve onlarda birbirine yapışıyorsa bu pek içaçıcı bir durum olmuyor :)) Ben Clinique High Lenghts Maskaramdan uzun süre vazgeçemeyeceğim gibi görünüyor.

3 yorum:

  1. güle güle kullan , eskiden ne kadar zordu, şimdi daha kolay , özellikle amerika'dan alışveriş siteleri :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım :) Beğenmene çok sevindim :) Off off sorma 80'lere döndük saçma sapan, ben de ojelere bakıp bakıp sinir oluyorum artık getirtmek zor, gelenlerden istemekten bıktım :(

    YanıtlaSil
  3. Marjo'cum , Cherry tşk.ler...walla artık yüzsüz yüzsüz her gidene liste tutuşturuyorum ama napalım...

    YanıtlaSil