LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

4 Temmuz 2011

NYX Girls Round Lip Gloss

NYX Girls Round Glossları birçoğunuz biliyorsunuz. Ben CherryCulture sitesinden getirtiyorum. Fiyatları çok ucuz (normalde 3 dolar ama şu anda indirimde ve tanesi 1.75 dolar), kaliteleri fiyatlarına oranla gayet güzel. Tek problem kargo ücreti (12 dolar civarında, ürün sayısı fazlalaştıkça kargo ücreti artıyor) Facebook'tan falan takip ederek ücretsiz kargo veya ekstra indirim gibi promosyonlardan yararlanabilirsiniz, veya birkaç siparişi birarada verebilirsiniz. Şimdilik postada sorun çıkmıyor. Strawberrynet açılana kadar (inşallah açılır) bu sitelerle idare edicez artık....






isimler gayet net okunuyor, sıralama üstteki resimle aynı, tekrar yazmadım bu nedenle...








5 yorum:

  1. yurt dısından alma yasagı var maalesef turkıye de hiçbir sekılde getiremıcez.

    YanıtlaSil
  2. artık hiçbiyerden kozmetik getirtemiyoruz cnm.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan nilgün'cüm, çok güzeller. Ben bu markanın farlarına, rujlarına ve allıklarına bayılıyorum. İnşallah yakın zamanda ben de senden destek alıp öğrenerek, bu siteden beğendiğimi ürünleri getirtirim. Mac'den beğendiğim renklerin benzerlerini, oradan almayı istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. kızlar söylemişler ama ben de ekliyim, yasak sadece strawberry'e değil, tüm kozmetik ürünlerine. şu anda yeterince denetim yapmıyorlar, arada böyle gelenler oluyor ama bundan sonra daha dikkat edeceklermiş. facebookta grubumuz var ona katılabilirsin, dava açıldı yasak kalksın diye.

    bu arada nyx fiyatına göre çok güzel ürünler üretiyor, ben de seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. tşk.ler Marjocum.. sanırım benimkiler arada kaynayanlardan...farklı isimlerde 3 siparişim geldi..gerçi kozmetik yazmıyor paketlerde.. ama inanılır gibi değil bu yasak..facede ekliorum hemen!

    YanıtlaSil