LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 Ekim 2011

Ayşenur Yazıcı ile "Makyajda Sihirbazlık Numaraları Atölye Çalışması"


Haftasonu Nova Yaşam Merkezi'nin organize ettiği Ayşenur Yazıcı ile "Makyajda Sihirbazlık Numaraları Atölye Çalışması"na  katıldım. Bazen son dakika bişeylere karar veririm ve iyiki yapmışım derim. İşte bu Pazar günü bunlardan biri oldu, inanılmaz keyifli dakikalar geçirdim. 



Ayşenur Hanımı pekçoğunuz gibi zaten çok beğenirdim, ancak yakından tanıyınca hayran oldum. Bilgi birikimini tartışmasız bir kenara koyarsak, dünya tatlısı, hayat dolu, esprili, sabırlı (neler sorduğumuzu duysanız bu kelime ne anlam ifade ediyor anlardınız :) ve güzeller güzeli bu hanımefendiyi tanıdığım için çok mutluyum.

Pazar günü 14:00-17:00 arasında yapılması planlanan çalışmamız tabiiki çok daha uzun sürdü :) Temel makyaj teknikleri, ışık-gölge, jet makyaj, renklerin kullanımı, makyaj malzemeleri, vs. gibi konularda süper tüyolara sahip olduk. Ayrıca hem sağlık hem de güzellik adına  doğru sandığımız pekçok yanlışı öğrendik.

Molalarımızda Ayfrost'un nefis ürünleriyle hazırlanmış ikramlarımızı yedik, Ayşenur Hanımı yine rahat bırakmayarak binlerce soru sorduk, makyaj malzemelerini karıştırdık, kitaplarımızı imzalattık, resim çektik. En sonunda aramızdan seçilen bir şanslı arkadaşımızın yüzünde uygulamalı olarak öğrendiklerimizi gördük.



Ayşenur Yazıcı'nın kişisel web sitesi    http://www.aysenuryazici.com/  'dan bu yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz.  Bu sitedeki adresinden kendisine mail atarsanız "Acil Cilt Bakımı Rehberi" kitabına ücretsiz olarak e-kitap olarak sahip olabilirsiniz. Ayrıca facebook hesabından da takip edebilirsiniz. İmkanınız varsa  bu workshoplardan birine mutlaka katılın, pişman olmayacaksınız. Ben bir sonraki Ankara ziyaretini iple çekiyorum :)

3 yorum:

  1. Ben kendisinin kitaplarını okuyorum ve her kitabını okudukca daha bir hayranlık duyuyorum..

    YanıtlaSil
  2. Nilgüncüm 'Lucy in the sky with diamonds' isimli blogumun yerini 'Nil's mum' aldı. Takip için:

    http://nils-mum.blogspot.com/

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. blog'uma bekliyorum

    http://www.bernabozkurt.com/

    YanıtlaSil