LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

6 Aralık 2011

Golden Rose Extreme Sparkle Eyeliner



Hani bir laf vardır bir kitap okudum hayatım değişti diye..Ben de bir workshop'a katıldım, markalara bakışım değişti. Bayıla bayıla kullandığım birçok büyük markanın içeriklerini görünce verdiğim paralara yandım. Yıllardır burun kıvırdığım birçok markayı da baştacı eder oldum. Golden Rose 'da bunlardan biri. Olsun geç de olsa aramız düzeldi, hem cebime hem cilt sağlığıma iyi geldi :)

Bu kadar edebiyat yeter sanırım. Gelelim konu mankenlerimize. Bu bebekler yeni ürün değil ama ben yeni keşfettim. Yılbaşına yaklaşırken ne kadar pullu, simli, ışıl ışıl ürün varsa alıyorum (sanki normalde sevmezmişim gibi :) Golden Rose Extreme Sparkle Eyeliner'ların bütün renkleri birbirinden güzel.




Ben siyah (07) ve turkuaz (06)  olanı tercih ettim (ama kırmızı ve mor renklerinde gözüm kaldı) 
Siyah olanın  içinde altın ışıltıları var. Tek başına simsiyah renk vermiyor, şeffaf jelimsi yapıda. Ama siyah kalemin üstüne sürdüğünüzde nefis oluyor.(Resimde ortada). Yeşil olan daha pigmentli, tek başına da sürülebilir, ancak ben kalem üstüne tercih ediyorum. İnanılmaz kalıcı,  yapısından dolayı simleri dökülmüyor. Altına kalem sürdüyseniz makyajınız sabitlenip bütün gece oraya buraya bulaşmadan kalıyor.
Fiyatları Golden Rose standlerinde 10 TL civarında, ancak parfümerilerde çok daha pahalıya satılıyor.

9 yorum:

  1. 07 no: siyah kalem üzerinde çok ama çook pöörfekkto olmuş yaa :) ...bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. tşk.leeer bende bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. ben glitter sevmesemde yakısana yakısıyo abi

    YanıtlaSil
  4. bende cok begendim, siyah kalem üzerinde dahada bir degisik olmus! : )

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan,morunu da mutlaka denemelisin,hatta ben bugün mor makyajımla alt kirpiklerimede sürdüm,ışıl ışıl ohhhhh....

    YanıtlaSil
  6. Aynı şekilde Golden Rose'u bende yeni yeni kullanmaya başladım ve bu eyeliner'ları da birkaç ay önce keşfettim. Siyahı bende severek kullanıyorum. Birde eyeliner metallic serisi var, onun da morunu aldım şa-ha-ne. Şu ara güzel odaklı makinem yok, olsa hepsini tek tek çekip blogumda paylaşıcam. Paylaşılmayı ve övülmeyi hak ediyorlar gerçekten...

    YanıtlaSil
  7. Ziyaretin teşekkür canım, paylaşımların çok güzel, aslında beni aşıyor ama 25 yaşında genç kız annesi olunca benden çok onlar geziyor sizleri:)

    YanıtlaSil
  8. ben sağlığa zararlı olmadığı sürece her markayı denerim,yeterki işime yarasın :)güle güle kullan :)

    YanıtlaSil