LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

16 Ekim 2012

CHAKRA Thermal Yüz Spreyi

Yoğunluktan  ve birazda tembellikten yeni post giremiyorum...Bir sürü ürün birikti aslında paylaşmak istediğim..Son zamanlarda bloglara yönelik eleştiri yazıları da artmaya başlayınca, titre ve kendine gel dedim...Neyse bu konuyu ayrıca yazmak istiyorum zaten...


Konu mankenimiz CHAKRA Thermal Yüz Spreyi! 
Bilmeyenler için Chakra, ev-banyo tekstil ve kozmetik ürünleri olan yüzde yüz bir Türk Markası. Nevresimler, havlular, bornozlar, ev giyimi, plaj giysi ve havlularının yanısıra, aromatik yağları, mumları, oda kokuları ve vücut bakım ürünleri olan, özellikle bambu ürünlerine bayıldığım bir marka.


Daha önce farklı markaların yüz spreylerini kullanmıştım. Özellikle yaz aylarında çok faydasını gördüm.


Neye yarar bu spreyler derseniz, günlük cilt bakımında makyaj temizliği sonrası, traş sonrası, spor  sonrası, seyahat sırasında ve yaz mevsiminde ferahlatıcı yatıştırıcı bakım olarak, yüzdeki kızarıklıklar, tahrişler, güneş yanığı ve dermatolojik tedavilerde (tabiiki doktor tavsiyesi ile) tamamlayıcı bakım olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca makyajın kalıcılığını arttırmak için de kullanabilirsiniz. 




Chakra Termal Su spreyi, 2500 mt.den çıkan thermal su sayesinde cildimizi yeniliyor, doğal yapısını destekliyor ve yaşlanma etkilerini geçiktiriyor. İçeriğinde Demir, Magnezyum, Potasyum, Selenyum ve Kalsiyum var. Tüm bunlar oksijenin hücrelere taşınmasını, hücre yenilenmesini  sağlıyor.





Kullanım şekli çok basit. 20 cm. uzaktan cildinize püskürtüyorsunuz. Silmeden kurumasını bekliyorsunuz. Parmak uçlarınızla tampon hareketleri yaparak cildinize yedirebilirsiniz. İndirimden 19 TL gibi oldukça uygun bir fiyata almıştım, normal satış fiyatı 24,5  TL.  Termal spreylerin ferahlığına  alıştıysanız bu ürünü rahatlıkla tavsiye edebilirim.






4 yorum:

  1. Aaa Chackra'nın termal spreyi mi varmış O.o Satışını görünce bende alayım ^^

    YanıtlaSil
  2. j.d.'ci bende bilmiyordum ama bulursan dene memnun kalacağını düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. peki eczanelerdemi yani nerde bulabiliriz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendi mağazalarında ve online olarak satılıyor. Chakra.com.tr'den bilgi edinebilirsin.

      Sil