LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

18 Ekim 2012

Rival de Loop alışverişim!




Her fırsatta söylüyorum. Şöyle upuzun, gür kirpikler istiyorum diye.Son uçak yolculuğumda hostesin kaşlarına değen uzun ve kıvrık kirpiklerini görünce dayanamayıp takma kirpik mi, rimel mi,  Allah vergisi mi nedir bu işin sırrı diye sordum? Kızcağız güldü ve  kirpiklerinin aslında zayıf olduğunu, sadece Rival de Loop marka maskara kullandığını söyledi. 

Sanıyorum sadece Rossman'larda satılıyor bu marka. Allerjik cildim yüzünden bu tarz markaları pek tercih etmiyorum ama bir deneyelim bakalım deyip  birkaç farklı çeşit rimelin arasından Ultimate Volume Maskara'yı seçtim. Yanına bir de 02 numaralı Cream Cake farı ekledim. 







Farı neredeyse 10 gündür hergün neredeyse baz niyetine kullanıyorum. Allerjik hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yapısı gayet güzel. İlk sürümde bile rengini veriyor. Altına baz falan kullandığınızda çok daha profesyonel sonuçlar alabilirsiniz. Çok hafif bir tozlanma durumu var ancak hiç takılmadım, hatta diğer renklerini de  alırım. 





Rimele gelirsek, çok şahane diyemem ama çok para verip aldığım birçok rimelden daha iyi. 
Fırçası benim sevdiğim kıl fırçalardan. Kalınca ama bulaştırmadan sürülebiliyor, en güzeli kirpiklerimi yapıştırmadı. Opak güzel bir siyah rengi var. 6-7 saatte dökülme, bulaşma yapmadan gözümde kaldı. 

Baz,kıvırıcı vs kullanmadan sadece tek kat sürerek bir resim çektim. Resim çok net değil ama  fikir verebileceğini düşünüyorum. 



Sonuç olarak 5-6 TL. vererek aldığım ürünler, bence gayet başarılı .. eh  bu fiyata bu kalite :)


4 yorum:

  1. Your cilia look fantastic in that mascare! : )

    YanıtlaSil
  2. thxs Vivid! I dont have much cilia but mascara's really good :))

    YanıtlaSil
  3. Farın renk verişi ne kadar güzel öyle :) Bu farların böylesine iyi olduğunu hiç tahmin etmezdim, rimel de günlük ideal rimellerden, çok da yakışmış :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. Özellikle farın rengi gerçekten güzelmiş canım. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil