LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

23 Kasım 2012

BERR-IN Kış 2013



Berr-In  firmasından gelen basın bültenini sizlerle paylaşmak istedim.
Tasarımları, renk kombinasyonları benim çok hoşuma gitti.
Mor-yeşil birlikteliğine özel olarak bayılırım zaten :)
Sizler de beğenecek misiniz bakalım ???















BERR-IN’DEN RENKLİ VE SICAK BİR KIŞ

Stil sahibi ve sofistike kadınların tercihi olan Berr-In, 2012 –  2013 Sonbahar Kış koleksiyonunda sade ve sıradışı çizgisinden ödün vermeden koleksiyona getirdiği farklılıklarla bizleri şaşırtmaya devam ediyor.
Asimetrik kesimler,geometrik detaylarla hareketlenen uçuşan kumaşlar, parlak yüzeylerle ahenk içinde yansıtılmış göz alıcı parçalar bu sezon öne çıkıyor.Deri, orijinal şeklini ve formunu kaybederken,hayal dünyasıyla farklı  yerlerde farklı şekillerde kullanılıyor.Maskülen detaylarla birleşen feminen tarz ve büyük aksesuarlar Berr-In kadınının güçlü kimliğini vurguluyor.Markanın yaratıcısı Berrin Eser lükse sade bir yorum getirerek post-modern geçmişten gelen stili yenilikçi uygulamalarla bütünlüyor.
         Çekicilik ve rahatlığın ön planda tutulduğu Berr-In koleksiyonunda siyahın farklı renklerle birleştiği renk blokları, gece mavisi, zümrüt yeşili, kırmızı tonları, mor, hardal ve kahve tonları göze çarpıyor. Dantel, tül, şifon, deri, ışıltılı kadifeler ve ipek dokunuşlu kumaşların ağırlıklı kullanıldığı koleksiyonda, krokodil ve piton gibi doğadan canlıların desenleri ile metal detaylar etkileyici silüetler oluşturuyor.
       Dökümlü ve şık elbiseler ile hem rahatlık ön planda hem de kombinleme konusunda farklı alternatiflerle yaratıcılığınızla özgürce kombiner yaratabilirsiniz.Zamanın ve kıyafetlerin  yetmediği anlarda BERR-IN tasarımlarındaki zeki detaylarda yaratılan fark,kumaş seçimlerindeki özen ve tasarımcı BERRIN ESER’in başarılı tecrübelerinin birikimiyle kurtarıcınız olacak.
Sadece ‘kadınlara ürün tasarlıyorum ‘ diyen Berrin Eser, tasarımlarda zeki ve alışılagelmiş denemelerle, kadının farkındağılını, güzelliğini arttırmak için tasarlıyor.
Moda sektöründe 30’u aşkın senedir var olan Berrin Eser, yaratıcılığını ise yine kadının yaratma içgüdüsünden alıyor.



Mağaza adresi: Bağdat Caddesi Zincirliköşk Sokak No:6 Daire:2 Erenköy / İSTANBUL



3 yorum:

  1. Kesinlikle olağanüstü.. Sadeliğin asaleti diye buna denir..

    YanıtlaSil
  2. Thanks,for the follow.
    Follow you back on gfc.

    YanıtlaSil
  3. Beautiful selection!! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil