LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

7 Kasım 2012

Estee Lauder Daywear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Nemlendirici Krem

Estee Lauder'ın ödüllü  nemlendiricisini ne zamandır denemek istiyordum. 
Cildimin hassasiyeti nedeniyle fiyatı yüksek ürünleri denemeden almak istemiyorum.
1V1Y kampanyasında 15 ml.- 39 TL'lik fiyatı görünce denemek için tam zamanı deyip sepete attım.
Yaklaşık 1 haftadır da düzenli olarak kullanıyorum. Daha şimdiden "yüzün aydınlanmış, cildin parlamış " sözlerini sık sık duymaya başlayınca da tamamdır artık yazabilirim diye düşündüm :)


Kremimiz (benim ki normal-karma ciltler için olan )  anti-aging bir  nemlendirici. 
SPF 15 koruma faktörlü.
Ciltte oluşan ilk yaşlanma belirtilerinin engellenmesini ve gözle görülür biçimde azalmasını, ciltteki matlığın giderilmesini sağlıyor.  
İçeriğindeki C ve E vitaminleri, Eukarion ve EGT  ve derin deniz mikroorganizmaları sayesinde      
Estee Lauder'ın şimdiye kadar ki en kapsamli antioksidan korumasını oluşturduğu  belirtilmiş.
Çevresel faktörlerin, serbest radikallerin yol açtığı matlık, ince çizgi gibi sorunlar 15 günlük düzenli kullanımla yerini canlı, ışıltılı, yumuşacık bir cilde bırakıyor. 



Kapağını açar açmaz taze salatalık kokusunu duyuyorsunuz.Kokulara karşı çok hassas olmama rağmen bu beni rahatsız etmedi. Aksine cildime verdiği ferahlık hissine bayıldım. Yağlanma hissi vermeden cildimi mükemmel nemlendirdi. 


En kısa sürede bir ProjectPan (artık 10 mu olur 20 mi bilemiyorum:) başlama niyetim var. Bu diyetin sonunda alacağım ilk ürün bu nemlendiricinin tam boyu olacak sanırım ...

6 yorum:

  1. Güle güle kullanın.

    Tekin Acar'ın bu indirimli ürünleriyle ilgili çeşitli şikayetler okuyorum. Bu ürününün batch kodunu www.checkcosmetic.net ten kontrol ettiniz mi?

    Gerçi, olumlu etkilerini gördüğünüz düşünülürse tarihi geçmiiş olmamalı; ama, yine de merak ettim. Çünkü Tekin Acar'ın online kampanyalarını görüyorum, fakat bu eski tarihli ürün konusu dolayısıyla almaya cesaret edemiyorum...

    YanıtlaSil
  2. yorumunuz için teşekkür ederim. Bu konuya da değinmem gerekirdi, çünkü aynı sebeplerden dolayı internetten kozmetik alırken çok düşünüyorum. Mutlaka kullanmadan batch kod.kontrolü yapıyorum. Çünkü mağaza ürünlerinde bile günü geçmiş kozmetiğe rastladım.Bu ürün Temmuz 2011 üretim tarihliydi, 24 ay raf ömrü olduğundan kullanmakta sakınca görmedim.

    YanıtlaSil
  3. Ok, sizin adınıza sevindim, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. bben de bu ürünün bir alışverişim esnasında verilen deluxe boy sampleı vardı,7-8ml fln.benim de cildim karmadır hatta kışın kurur,ama bu ürün bende ne zaman denesiysem yağlanma yaptı :(

    YanıtlaSil
  5. Ben de o kampanyayı görüp alsam mı deyip almamayı seçtim keşke alsaymışım dyorum yazını okuyunca. BBir sonraki kampanyaya artık:)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Merqure; işte bu yüzden denemeden almak istemiyorum, farklı etkiler yaratabiliyor..

    Sevgili DramaQueen; T.A'ı malum sebeplerden sevmiyorum ama böyle kampanyalar da işime geliyor doğrusu :) sürekli yeni kampanya yapıyorlar nasılsa

    YanıtlaSil