LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

15 Kasım 2012

Koyu Lekelerimden Kurtulmak İstiyorum diyenlere:Clinique Even Better SPF15


 

Kış aylarında en çok kullandığımız makyaj malzemelerinin başında fondötenler geliyor. 
Clinique 'de  Kasım ayı'nı fondöten ayı olarak belirlemiş ve  efsane fondöteni Even Better Clinical SPF15'i  tanıtım amacıyla göndermiş. 

Avrupa'nın en çok fondöten satan markalarının başında gelen Clinique'de her cilt tipine uygun fondöten bulmak mümkün. Even Better SPF 15,  "koyu lekelerimden kurtulmak istiyorum" diyenler için harika bir formül sunuyor. Ayrıca Clinique fondötenleri tedavi destekleyici içeriklere sahip. Bu fondötenin içeriğinde de Even Better Clinical Koyu Leke Serumu bulunduğundan cildin daha aydınlık ve eşit tonda görünmesini sağlıyor  ve gelecekte oluşacak hasarlara karşı cildi koruyor.


Karma cilt tipine sahip,  orta düzeyde kapatıcılık isteyen, doğal görünüm tercih edenler için bu fondöten son derece uygun. Ayrıca SPF15 olması günlük güneş koruması sağlaması açısından çok önemli. 








12 farklı tonu var. Bana gönderilen 04 numaralı Cream Chamois.  Aslında bir ton açığını kullanıyorum ama güneş yanığı  cildim henüz tam açılmadığından (evet bu benim yanık rengim:) bu da cildime oturdu. 





Maske etkisi yaratmadan lekelerimi nasıl kapattığını resimde de görebilirsiniz. 
İlk resimde cildimde hiçbirşey yok,  diğerinde nemlendirici üstüne Even Better uygulanmış halini görüyorsunuz. 



Kullandığım süre içinde gün içinde makyaj tazeleme ihtiyacı hissetmedim. Nemlendirici üstüne uyguladım ve vermiş olduğu yumuşak ve nemli tazelik hissini gün boyu korudu. Parlama kesinlikle yapmadı.

Son olarak  Clinique Global Makyaj Artisti Jenna Menard'dan doğru fondöten uygulamanın ipuçlarını sizinle paylaşmak istiyorum

“ En doğru fondöten, yüzünüzde varlığı belli olmayan ve cildiniz için en doğru desteği verendir” 

-Fondöteninizin daha fazla kapatıcılık sağlamasını istiyorsanız, öncelikle uygulamayı fondöten fırçası ile gerçekleştirin. Ardından nemli bir sünger ile fazla miktarı alın. Son olarak parmak uçlarınızla cildinize karışmasını sağlayın.

-Sizin için en doğru fondöten rengini alt çene hizanızda yapacağınız bir deneme ile belirleyebilirsiniz. Size en yakın 3 rengi deneyin. Yok olan ton sizin için en uygun olan tondur.

-En iyi görünümü boynunuza, omuzlarınıza ve göğsünüze de gölgelendirmeler uygulayarak elde edebilirsiniz.

-Fondöteninizi tüm yüzünüze uygulamak zorunda değilsiniz. En doğal görüntüyü tüm yüzünüze uygulamadığınızda elde edersiniz.

En doğru uygulama için: İhtiyacınız olan bölgelere uygulayın ve hassasça tüm yüzünüze dağıtın.




Tavsiye edilen azami perakende satış fiyatı: 86 TL. (30 ML)








6 yorum:

  1. Nilgüüüüüün! Çok şanslısın! Güle güle kullan.
    Bu fondöteni çok merak ediyorum ve denemek istiyorum. Aynı yerlerde, senin gibi lekelerim var benim de... Chanel'in fündöteni ve bunu çok merak ediyorum. Ama fiyat avantajı nedeniyle Clinique bir tık önde. :)
    Çok güzel durmuş yüzünde, çok ama çokkk beğendim. Hazır hediyeli kampanyası da varken, kapıvermek lazım bir tane.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada ben Mac'te NC 25'im. Bu markada bana 03 ivory uyar diye not almışım defterime, okuduklarımdan... Sen ne dersin? Bunun bir ton açığı olur mu bana?

    YanıtlaSil
  3. aslında bana da 03 önermişlerdi. Bu normalde biraz koyu ama bayram tatilinde hafiften yanmanın avantajıyla idare ediyorum. Bence 03 Ivory sana da uyar!

    YanıtlaSil
  4. Bu fondöteni Clinique makyaj uzmanları bana uygulamışlardı.. Çok doğal duruyor.. Hatırlattığın için teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  5. Beğenmene sevindim Sevgili Nezoş!

    YanıtlaSil
  6. Clinique fondöten bende kullanıyorum süperler, diğer markalardan kullandım beğenmedim fakat bunlar süper

    YanıtlaSil