LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

14 Mayıs 2013

Models Own Ojeler geldi!




Basın Bültenidir


Avrupa'nın en ünlü kozmetik markası
MODELS OWN
artık Türkiye’de!
Renk karışımı teknolojisindeki uzmanlığı ve devrim niteliğindeki araştırmalarıyla oje sektörünün yenilikçi lider markası Models Own, Türkiye’de satışa sunuldu. Avrupa'nın en sevilen kozmetik markası İngiliz Models Own, kadınlara, giydikleri her kıyafeti tamamlayan uygun renk seçenekleri sunacak. Kolay sürülebilirliği, sağlık dostu oluşu, özgünlüğü ve dayanıklılığıyla, birçok ünlü tarafından tercih edilen Models Own, ojelerinin yanı sıra, günün trendlerine uygun her an yenilenen rimel, ruj, tırnak ürünleri ve göz kalemi ürünleriyle de farklılık yaratacak. Kadınlar Models Own ojelerine, Sevil Parfümeri ve Bilstore’dan ulaşılabilecek. Olağanüstü renklere sahip ojelere ek olarak diğer Models Own ürün ailesi ise, yakında ve sadece www.makyajsaati.com’dan sitesinden satışa sunulacak.
Models Own’dan ilkbahar ve yaza özel iddialı renkler…
Models Own, ilkbaharın sona erdiği, yazın yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde kadınlara, pudra pembesinden fuşyaya, sıcacık turunculardan bronz ve altın renklerine, liladan koyu morlara, mercan tonlarından kırmızının en göz alıcı tonlarına kadar yüzlerce renkle merhaba diyor. Kadınlara sezonun iddialı renklerinden Edamame yeşili ve Baby Blue mavisini ise mutlaka denemeyi öneriyor. 


Models Own’un efsane koleksiyonu BEETLEJUICE'ta yer alan “Tropik Güneş”, “Hint Okyanusu” ve “Bakır” renkleri, kadınların yaz gardropları için mükemmel bir aksesuar... Dünyada çılgın partilerin başkenti İbiza'dan esinlenilerek yaratılan HED KANDI Koleksiyonu’nda, 3 olağanüstü renk yer alıyor: Göz alıcı altın rengi Disco Haven, gece gündüz ışıldayan çok renkli İbiza Mix, cüretkar ve seksi mercan renginde Hedonist...  


FRUIT PASTEL koleksiyonu 5 farklı renkten oluşuyor ve çilekli tart, elmalı turta, muz ve üzüm gibi sezonun meyve kokularını içeriyor. MIRRORBALL koleksiyonu ise 5 renkli kapak ve özel oje şişesiyle göz kamaştırıyor. İri simleri, kolay sürülmesi ve hızlı kurumasıyla diğer ojelerden farklılaşıyor. Doğrudan cila sürüp üstüne iki kat simli oje geçenler için çok uygun bir seçenek olan Mirrorball, düz pastel renkler sürerek sim ile french yapanlar için ise ideal.


Tırnakları sıkıcılıktan kurtarıp lüks görünüm kazandıran WONDERLAND Koleksiyonu, yoğun parlaklık sağlıyor. İnci görünümü verilmiş farklı renklere sahip KALEIDOSCOPE Koleksiyonu'nda, mor Purple Imperial, incimsi güneş rengi Sunkissed ve deniz akıntısı mavisi Dream Stream ojeler, tırnaklara gizemli bir görünüm kazandıracak.

Kadınlar, mücevherden esinlenilerek yaratılmış pırıltılı ve ışıltılı renklere GLITTER Koleksiyonu'nda; deniz, palmiye ve gün batımından esinlenen olağanüstü tropik renklere ise TROPICAL Koleksiyonu'nda ulaşabilecek. 


CHAMPAGNE Koleksiyonu'ndaki şampanya, altın, som gümüş, mistik leylak tüm sırlı renkler kadınların hizmetinde olacak. SMASH UP Koleksiyonu'ndan siyahi renkli çatlayan oje ise tırnaklarda grafiti etkisi yaratacak.





5 yorum:

  1. ne güzel bir haber verdin yahu
    hemen bakıyorum

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller. Fiyatları nasıl olur acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi baktım da yurtdışında 5 sterlin fiyatları.

      Sil
  3. gerçekten çok güzel bir haber renkler harika :)

    YanıtlaSil
  4. Ah sonunda! çok mutlu oldum resmen, umarım fiyatları da yurtdışı fiyatından çok farklı olmaz!

    YanıtlaSil