LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Ağustos 2013

Golden Rose Nail Growth




Bir süredir tırnaklarımda kat kat ayrılma sorunu yaşıyorum. Daha önce yine Golden Rose'un Vitamin Booster ve Calcium Milk ürünlerini kullanmıştım (ikisinden de gayet memnun kaldım) Bu sefer satış danışmanının da tavsiyesiyle Nail Growth adlı bakım ürününü denedim. İki haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.

Tırnaklarımızın sağlıklı bir yapıya kavuşması için keratine ihtiyacı olduğunu hepimiz biliyoruz.  Bu ürün keratin gelişimini destekleyen Yosun özleri içeriyor. Ayrıca içeriğinde  At Kestanesi ve Isırgan Otu özleri bulunuyor ki bu da tırnaklarımızın güçlü bir yapıya sahip olması için gerekli. Ayrıca içinde tırnaklarımızı nemlendirmeye ve beslemeye yarayan A, E ve C vitaminleri de bulunuyor. 
 İster ojenin altına,  ister tek başına cila olarak kullanabilirsiniz. 
Sizin de tırnaklarınızda bu tarz şikayetleriniz varsa bu ürüne bir şans verebilirsiniz. 
Satış fiyatı 4 TL.



5 yorum:

  1. Tamda böyle bir ürün arıyordum ne alsam diyordum hatta tırnaklarım kırılmaya soyulmaya başladı 2 haftadır onlara bakamadım diye :) Güle güle kullanmalar,sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Şans verebileceğim bir ürün, merak ettim.

    Darphin be Clinique çekilişi düzenliyorum, katılmak istersen beklerim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/08/clinique-ve-darphin-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  3. benim uzun süredir aklımda calcium milk vardı yaşadığım yerde satılmadığından netten sipariş verdim bütün tırnak bakım ürülerini:) muhtemel 1 2 gün içinde elimde olur hemen kullanmaya başlayacağım umarım olumlu sonuçlar elde ederim:=)

    YanıtlaSil