LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 Eylül 2013

Clinique 7 day Scrub Cream


Mevsim geçişlerinde peeling ve maskeleri daha yoğun kullanıyorum. 
Bir süredir de Lush'ın çok severek kullandığım  Brazened Honey peeling/maskesini(yazısı burada) Clinique 7 Day Scrub'la aldatıyorum.

Bu peeling'i  Clinique alışverişlerinden edindiğim testerlar sayesinde tanıdım ve birkaç aydır sürekli kullanıyorum. 




İncecik pütürlü tanecikleriyle cildi ölü hücrelerde arındırarak, ciltteki donukluğu gideriyor, bir sonraki adım için (nemlendirici veya maske) cildi hazırlıyor.




Yoğun makyajlı günlerde haftada iki,  daha az makyaj yaptığım zamanlarda haftada bir gün kullanıyorum. Makyajsız, temiz cildime hafifçe masaj yaparak uyguluyorum. Göz çevresine ve varsa sivilce,yara vs. bölgelere  değdirmeden. Ilık su ile temizliyorum. Ardından ya maske, veya rutin cilt bakım sistemime (Clinique 3 adımlı cilt bakımı) devam ediyorum.
İçindeki tanecikler çok minik olduğundan cildimi tahriş etmedi ve sivilce sorunuyla karşılaşmadım.


Tüm cilt tipleri için uygun olan bu peelingin 100 ml.lik  tam boyunu  Clinique online sitesinden 79 TL'ye alabilirsiniz.


6 yorum:

  1. Kullanmistim bu urunu cnm hic fena degil ama kokusu biraz rahatsiz etmisti yogun nane aromasi var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın, ben genelde duşta kullanıyorum, pek kokuyu hissetmiyorum bu yüzden..yoksa kokulu ürünlerle aram yok benim de :)

      Sil
  2. Clınıque gerçekten severek kullandığım bir marka, iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  3. Bana da bu haftasonu Clinique alışverişimde tester'ını verdiler, haftada bir dediler, ilk kullanımdan sonra yumuşacık oldu cildim, içindeki pütürler yüze sürülünceye kadar hissedilmiyor, minnacık, şimdilik sevdim bir kaç kere daha kullanmam lazım ama. Böyle giderse tam boyunu ben de almayı düşünüyorum ama daha öncesinde gözüm nem maskesinde kaldı, önce onu almam lazım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o nem maskesini ben de istiyorum..ama evdekileri bitireyim önce diye bekliyorum..:)

      Sil