LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

10 Eylül 2013

Yves Rocher Yüz Hatlarını Toparlayan Maske

Yves Rocher'in online satış sitesinde %40 indirim duyurusu geldiğinde uzun zamandır merak ettiğim bu maskeyi sipariş vermiştim. 

Yüz hatlarını toparlayan  sarkma karşıtı bir maske  bu. 


Kendinden fırçalı bir başlığı var, yani uygulaması çok kolay. Fırçayla masaj yaparak ürünü cildinize yedirebiliyorsunuz.



Kutunun üzerinde de ne şekilde sürülmesi gerektiği resimlerle anlatılmış.


Haftada 1 ya da 2 kez temiz cilde uygulanması öneriliyor.Cildinize uyguladıktan sonra 5 dakika bekleyip,   cilt üzerinde kalan fazlalığı nemli bir pamukla veya temizleme mendiliyle temizleyebilirsiniz, durulama gerekmiyor.

Ben banyo sonrası ince bir tabaka halinde sürüp, gece boyunca cildimde bıraktım. Sabah dinlenmiş, canlanmış hatta sanki daha dirileşmiş  bir ciltle uyandım. 
Sarkma gözlemlenen bölgeye (yanak, elmacık kemikleri, boyun vb..) uygulandığında toparlanma, sıkılaşma ve şekillenme sağladığı belirtilmiş. Cildimde bu tarz belirgin bir problem yok henüz, ancak şimdiden önlem almak lazım:)

Yves Rocher'un bu ürünü,  Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları'nın, Yalancı İğde'nin malik asit açısından zengin posasından ve yoğun steroller içeren çekirdeklerinden elde ettiği 2 yaşlanma karşıtı patentli formül içeriyor. 


Kutuda "hassas ciltlere tavsiye edilmez" yazıyor. Benim cildim oldukça hassas ve alerjik ama ben bir sorun yaşamadım. Ancak kutuda böyle bir ifade varsa dikkatli olmak gerekebilir. 



Satış fiyatı 42,90 TL. , indirimde 25 TL gibi bir fiyata aldım. Eğer indirimde rastlarsanız ve bu tarz bir ürüne ihtiyacınız varsa deneyebilirsiniz. 









5 yorum:

  1. ben de kullanmıştım fena değildi ama çok da belirgin bir fayda göremedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa :( ..ben de düzenli kullanımla iyi sonuçlar alırım diye umuyorum ama bakalım deneyip göreceğim.

      Sil
  2. Gule gule kullan,ben hic denemedim uzun vadede etkisi olurmu diye dusunuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) bir süre düzenli kullanıp tekrar yorumlayacağım...

      Sil
  3. uzun süreli yorumunu bekliycem :)) işe yarıyorsa süper valla :)

    YanıtlaSil