LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

28 Ekim 2013

MARC JACOBS OJE : PETRA !



Artık kozmetik alışverişi yazılarıma başlıyorum:) Açılışı da en merak edilenlerden Marc Jacobs'la yapayım dedim...Makyaj serisini en merak ettiğim markalardan biriydi. Sephora'lardan birinde rahat rahat ürünleri karıştırma fırsatı buldum. Fondoten ve kapatıcısının testerını hediye ettikleri için seriden bir oje ve ruj alarak kendimi frenledim. Ojelerden seçimim bloggerlar arasında en beğenilen, benim de diğer renkler içinde hemen dikkatimi çeken PETRA rengi oldu.







Öncelikle farklı tasarımı olan şişesiyle başlıyayım. 13.5 ml. lik  büyük bir şişesi var. Çift kapaklı. Siyah koruma kapağını kaldırdığınızda normal fırçanın bağlı olduğu kapak çıkıyor. 



Fırçası yeni ojelerde gördüğümüz geniş fırçalardan değil. Ancak eski ince fırçalar gibi de değil, genişliği yeterli ve gayet ergonomik. Sürümü kolay.  Ojenin yapısını beğendim. Çok çabuk kurudu. Yapısı yoğun, su gibi ojelerden değil. Elimde sadece tek kat oje olduğunu söylersem ne kadar kapatıcı olduğunu tahmin edebilirsiniz.  



Rengine gelirsek PETRA, kirli metalik bronz olarak tanımlanmış. Işığa göre bordo, altın yansımaları var.  İçinde bol ışıltısı var (sim değil) Özellikle sonbahar ve kış aylarına çok yakışan bir renk. Seride 24 renk var. En çok tutulanlar PETRA,  koyu bordo rengi olan JEZEBEL ve metalik pembe renkli GATSBY. Benim bunlara ilave olarak aklımda zümrüt yeşili SALLY ve nefis bir mor olan ULTRAVIOLET  kaldı. Tüm renkleri buradan görebilirsiniz. 
Fiyatı 18 dolar.  




6 yorum:

  1. Rengine ve şişesine bayıldım.Bizim meşhur oje firmalarımızda şişelerinde biraz değişiklik yapsalar keşke.
    Güle güle sür canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tşk. ederim..maalesef yaratıcılık konusunda oldukça gerideyiz..taklit etmeye bayılıyoruz..

      Sil
  2. Harika bir renk tr de varmı acaba buradan mı aldın bunu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşk ederim, maalesef henüz TR'ye gelmedi. Hatta bugün Harvey Nichols'e gelmiş diye duyup aradım ama yok. Ben NY'tan aldım. Umarım en kısa sürede gelir.

      Sil