LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 Şubat 2014

Nihayet Bitenler !!!!


En sonunda bir bitenler yazısı yazabildiğim için çok mutluyum. Aslında bir torba daha bitenler çöpüm vardı ama taşınırken atıldı. Tabii bu işten anlamayanlara boş kutular niye biriktirilir izah etmek zor :) Neyse konumuza dönelim, yine renkli kozmetik bitirememişim pek. Genelde banyo ve bakım ürünleri var.  Kısa kısa yorumluyorum hepsini ..





Loreal Elseve Arginine Direnç şampuanı. Saçlarım birarara çok dökülüyordu. Bu serinin tüm ürünlerini kullandım o dönem ve memnun kaldım.  Loreal'in ürünlerini genelde beğeniyorum. Yine böyle bir problemim olursa alabilirim. 

Loreal Elseve Nem Kolajen maskesi. Loreal'in ürünlerini beğeniyorum ama bunu beğenmedim maalesef. Nem maskesi güya  ama bence diğer maskelerden daha fazla nem vermiyor, saçlarıma istediğim yumuşaklığı da vermedi.  Tekrar almayacağım.

Pıelor'un Orman Meyveli Duş jeli. Harika kokusuyla banyomu keyifli hale getirdi. Şu sıralar doğal sabunlara takmış durumdayım ve duş jellerine şimdilik  ara verdim. Bu nedenle tekrar almayı düşünmüyorum. 

Fa roll on deodorant Aqua. Kokusunu sevdiğim bir deodorant. İkili paketler halinde satılanlar çok ekonomik oluyor,  mutlaka alıp depoya koyuyorum .




Avon Planet Spa göz pedleri. Yazısını burada yazmıştım. Anlık rahatlama dışında hiçbir etkisini göremedim. Tekrar almayacağım bir ürün.

Lush'un en sevdiğim taze maske/peelingi  Brazened Honey. Yazısı burada..Her zaman alacağım bir ürün bu çok seviyorum.

Daylong Actinica, özellikle güneş alerjisi olan ciltlerde yüksek  koruma sağlayan harika  bir güneş koruyucu ürün. Geçtiğimiz günlerde havalar fazlasıyla güneşli gidince yine bu kremi kullandım. Elimde birkaç tane seyahat boyu var. Ancak tam boyu da yazın  kesinlikle alınacaklar listemde. 

Lierac Exclusive Intense Nuit-Kırışıklık Doldurucu Gece Kremi.  Kutulardan birinden çıkmıştı, oldukça güzel bir nemlendirici. Kullandığım süre boyunca herhangi bir cilt problemi (sivilce, kızarıklık vs) yaşamadım. Cildimi çok çok iyi nemlendirdi. Şimdilik nemlendirici kotam dolu, belki elimdekiler bitince almayı düşünebilirim. 






Ve bolca göz makyajı temizleyicisi bitirmişim. Bu ürünlerin hepsinden memnunum.

Lancome Bi-Facil hassas gözler için makyaj temizleyicisi. Çift fazlı bir ürün ancak yağlı bir his bırakmıyor. Gözlerimi tahriş etmeden tüm makyajlarımı çıkartıyor. Tekrar tekrar alabilirim. 

Clinique Take the Day Off yine çift fazlı göz ve dudak makyajı temizleyicisi. Makyajımı temizlerken biraz yağlı hissi var ancak  kalıcı değil. Gözlerimi yakmıyor.Clinique'de son zamanlarda beğenmediğim bir ürün yok gibi zaten. Bunu da tekrar alırım.

YvesRocher göz makyajı temizleyici, bunların içlerinde en yağlı his bırakanı sanırım. Çok yoğun ve waterproof makyajlarda birkaç kere temizlemek gerekiyor, ancak günlük makyajlar için yeterli ve ekonomik. İndirimlerde denk geldikçe alıp yedekliyorum.

Neutrogena makyaj temizleyicisi ise yine beğendiğim bir başka temizleyici. Yağlı his yok denecek kadar az, dayanıklı makyajlarda tek seferde temizlemiyor ancak çok da  zorluyor diyemem. Göz çevremi tahriş etmedi. Yine tekrar alabileceğim bir ürün. 




Clinique Moisture Surge  nemlendirici krem bayılarak kullandığım, bittiği için üzüldüğüm,  çok sevdiğim bir ürün. Nem maskesi gibi de kullanılabilmesi  benim için büyük artıydı.  Detaylı yazısı burada.  




Bu kadar makyaj temizleyiciyi bitirebilmek için deli gibi makyaj yapmak ve ürün tüketmek lazım ama bende öyle olmamış görüldüğü gibi. Bir renkli kozmetik bitirme projesine başlamak lazım .

Urban Decay Primer Potion  dünyalar güzeli far bazım. Bu eski kutusuydu bitti. NY seyahatimde yeni seriden  almıştım. Yazısı burada.   TR'de olsa sürekli alacağım bir ürün.

Clinique High Lengs maskara. En sevdiğim 3-4 maskaradan biri. Detaylı yazısı burada

M.A.C. Zoom Fast Black Lash, MAC'de beni en çok hayal kırıklığına uğratan maskaradır. Benim kirpiklerime hiç uygun olmadı, hiç sevmedim, genel olarak MAC maskaraları sevmiyorum zaten. 

C.Dior Anticerne Perfecteur  gözaltı kapatıcısı. Birkaç tane yedeklemiştim bu sonuncuyu da bitirdim. Artık ambalajı falan hep değişti. Ancak çok çok sevdiğim bir kapatıcı oldu. Kapatıcılığı, aydınlatması, kalıcılığı harikaydı. Yeni tercihimi yine  bu markadan yana yapacağım. 

GoldenRose yerli oje markaları arasında en sevdiğim. Rich Color serisinden 28 numaralı bu ojeyi çok severek kullandım. Dibine doğru artık kurudu ve atmak zorunda kaldım. Artık geride kalan zibilyon tane ojemle idare edeceğim :)




Bunlar da son dakika  bitirdiğim ilavelerim.

Max Factor siyah göz kalemi. Akma sorunu vardı maalesef. Ayrıca  Avon Super Shock gibi bir göz  kalemi mevcutken başka göz kalemi almam.

Avon İdeal Flawless fondöten (Ivory). Denemek için aldığım tester yaklaşık 5 gün kadar kullandım.Islak bir yapısı var,  kolay sürülüyor ve kapatıcılığı başarılı. Ancak yağlı ciltlere çok uygun değil. Benim kışın kuruyan cildimde iyi dayandı, ancak yağlı ciltlerde  birkaç saatte bozulma  sorunu var. Cilt tipinize uygunsa, ekonomik ürün arayanlar için iyi bir alternatif olabilir. 

Clinique 7 day scrub. Harika bir peeling.  Detaylı yazısı burada

8 Mart'a kadar kendime kozmetik  yasağı koymuştum, malum indirimleri kaçırmak olmaz diye:)) O zamana kadar bitirmem gereken çook ürün var :))



12 yorum:

  1. baya ürün bitmiş, ama ilginç o kadar makyaj temizleyici bitirip te bir tane makyaj ürünü bitmez mi:))) Gelsin 8 mart indirimi:)
    Not: Blogumun linkini mecburi ekliyorum artık, çünkü adıma tıklayınca boş sayfa açılıyor, çözemedim gitti
    http://belgin-ce.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hergün başka bişey sürünce bitiremiyorum işte :))) evet inşallah güzel indirimler olur

      Sil
  2. Elseve Nem kolaje serisini kullanıp hiç beğenmemiştim. Lireac annemde deneyip aynı şekilde çok beğendi. Loreal bitince belki alacağız ona.
    Bende yeni bir clinique alışverişi yaptım. Maske ve peelinglerini merak ediyorum.

    8 mart'a ne kalmış :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. clinique peelingi çok sevdim ben .. bekliyoruz bakalım 8 Martı:)

      Sil
  3. Waaaooww, ne çok ürün bitmiş!
    Açılsın eldekiler, evdekiler :)

    YanıtlaSil
  4. Bende aynı yasağı koyuyorum kendime 8 mart'a kadar alışveriş yok! aaii inşallah yani :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen yıla benzemez umarımgüzel indirimler olur:)

      Sil
  5. yves rocher makyaj temizleyici çok yağlı demek :( ben de denemeyi düşünürken şu an vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalıcı bir yağlılık bırakmıyor ama içlerinde bana en yağlı gelen o oldu

      Sil
  6. Çok verimli bir bitirme olmuş :)) güzelliğini bu ürünlere borçlu olduğunu düşünürsek, notlarımı aldım... Öpüldün kocamann....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demotiim ne tatlısın..ben de seni öpüyorum kocaman :)

      Sil