LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

1 Şubat 2014

Söylemezsem Olmaz!


Bir makyaj ürünü için bir sürü araştırma yapıyorsunuz, resimliyorsunuz, yazıyorsunuz iyi güzel. 
Ama önce bir zahmet Türkçe öğrenin. Edebi değeri olan eserler yaratın demiyorum elbette ama  madem yüzlerce insan sizi takip ediyor  birazcık daha özen!

"Kirpik kıvrıştırıcısı" nedir yahu ?  

Yemek tabaklarının altına konan parçaya SUPLA denir SUFLE değil!

Oje yazıları okumayı  seviyorum ama lütfen ellerinize birazcık bakım yapmadan o resimleri koymayın. Sürdüğün ojeyi taşırmak bir yana parmağını bulamışsın, bir de resimleyip belgelemişsin. Birazcık yaptığınız işe özenin veya beni de takibe alın diye mail atıp durmayın.

Bol küfürlü, içinden geldiği gibi yazan bloglardan en iyileri meşhur oldu zaten  ve o furya bitti. İçinden geldiği gibi yazmak böyle argo dolu yazılar yazmak demek değil ki, zaten bir noktadan sonrası oldukça rahatsız edici oluyor. İstemiyorsan okuma diyebilirsiniz, ben okumam  ama  sizi örnek alanlar var. 

Her gördüğünüz  şahane ciltlere, uzun kirpiklere inanıp özenmeyin. Harika pudralarla, muhteşem bazlarla olmuyor o işler. Öyle programlar çıktı ki  10 saniyede tüm kusurlarınızı silip profesyonel makyaj yapmışsınız gibi gösteriyor. Körü körüne inanmayın her söylenene, birazcık siz de araştırın. 

Ay çok biriktirmişim, daha fazla dağılmadan susayım en iyisi....

10 yorum:

  1. Çok çok çok hakveriyorum dile getirmen çok güzel!!!

    YanıtlaSil
  2. Nedir şu ara bizi dolduran bilmiyorum ama en iyisi ben de yazıp bir rahatlayım yoksa fena patlayacağım.. daha dün çoluk çocukla işim olmaz diyenler bugün yalvarıyor benim etkinliğime gel diye, anlamıyorum hiç anlamıyorum...!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maddiyat ve riyakarlık tavan yaptı son zamanlarda bizi dolduran bu heralde öptüm seni :)

      Sil
  3. Yazdıklarının tümüne katılıyorum ^^

    YanıtlaSil
  4. Canım söylediklerinin çoğuna katılıyorum ben de. Düzensiz dil kullanılmasından (ben de insanım benim de hatalarım olabilir ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum, kafama takılırsa açıp bakıyorum), çekiliş ve takip için mail atılmasından, yorum olarak sürekli link bırakılmasından (ben 1 seneyi geçtim daha yeni 300 takipçim oldu ona rağmen link bırakmıyorum hiç ha gerçekten o kişinin bloguma bakmasını istiyorsam özel olarak o ayrı) rahatsız oluyorum. Bakımsız fotoğraflar konusunda da çok haklısın. Fakat benim asıl bir kafama takılan da bazı cilt ürünlerinin tanıtıldığı fotoğraflarda bariz oynandığını görüyorum, ve yazıda amaç ciltteki düzeltmeyi göstermekse eğer gerçekten gülüyorum ve hiç inanmıyorum yazılanlara , düşünsene resimlerde oynama var yani. Ha bir de hiç bir yoruma cevap yazmayan bloggerlar var büyük konuşmayayım ama hoş olmadığını düşünüyorum. Bal resmen doluymuşum amma yazdım !! :)))

    Öpüyorum çok..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlız olmadığıma sevindim, söylediklerinde çok haklısın, tşkler yorumun için:)

      Sil
  5. Eline koluna beş de parmağına sağlık! Hele ki yorumlara donmeyenleri hiç anlamiyorum, yazim kurallarina uymayanlari okuyamiyorum ve daha bir sürü şey! Klavyemde türkçe karakter yok buna bile ayrica sinir oldum su anda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bengü'cüğüm bende de daha var ama hepsini birden dökmeyeyim dedim öptüm seni :)))

      Sil