LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Mart 2014

Next Level AVM Blogger etkinliği !



Geçtiğimiz hafta Next Level  AVM, Ankara'lı bloggerlara bir tanışma daveti gönderdi. İçerdiği markalar ve açık hava konseptli Podyum katıyla zaten son zamanlardaki favori alışveriş merkezim, dolayısıyla severek bu davete katıldım. 
AVM Müdiresi Şafak Hnm, Başak Hnm. ve Taktik İletişim'den Aygül hnm ve Dilşat hnm'ın yakın ilgileri ile oldukça neşeli bir gün geçirdik. 




Podyum katında bulunan Midpoint restorana gittiğimde, Ankara'lı bloggerların yanısıra İstanbul'dan da bloggerların katıldığını gördüm. Örneğin uzun zamandır yazılarını çok severek takip ettiğim  Moda(e)ratör ile tanıştım, bloğundan aldığım sıcak enerjinin sebebini de anlamış oldum :) Daha önceden tanıştığım blogger arkadaşlarımı tekrar görmek çok güzeldi, bunun yanında yeni bloggerlarla da tanıştım.




Yazılarını çok severek takip ettiğim ve tanışmayı çok istediğim AnneKaz, harika seyahat yazıları yazan Sevgiyle Geziyorum, çok keyifli anne-çocuk yazıları yazan Zoiplanet, Taktik İletişim'den Dilşat hnm. ve Aygül hnm ile harika bir sohbet eşliğinde MidPoint'in nefis lezzetlerini mideye indirdik. 


resim sevgili AnneKaz bloğundan 





Toplu fotoğraf çekiminin ardından sıra Next Level AVM  turuna geldi. 






NEXT LEVEL AVM

Ankara’nın yeni buluşma noktası Next Level Alışveriş Merkezi dünyanın seçkin markalarını Ankara’ya taşıdı. Pasifik İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanım projesi Next Level’da bulunan alışveriş merkezi açık hava konseptli Podyum Katı, yaklaşık 3 bin metrekarelik sinema binası, kitapevi ve tabanı şeffaf süs havuzlarıyla Ankara’yı farklı bir alışveriş konsepti ile tanıştırdı.
Next Level AVM, lokasyonu, mimari özellikleri, mağaza karması, sosyal yaşam alanları, hizmet kalitesi, teknolojik alt yapısı ve özel etkinlikleriyle dikkat çekiyor. AVM MFI Partners tarafından yönetilen Next Level AVM’de, Ankaralıların alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek, ulaşılabilir lüks konseptiyle bir araya getirilen ve aralarında Alberto Guardiani, Armani Jeans, Arzu Kaprol, Bilstore, Bobbi Brown, Burberry, Cinemaximum, Deriden, Diesel, Furla, GAP, GANT, Godiva, G-Star, Harvey Nichols, Hugo Boss, Jo Malone, Koton, Lacoste, Marina Rinaldi, Macro Center, Mavi, Media Markt, Midpoint, Mudo, Nars, New Balance, Network, Nine West, Sarar, Superkids, Superstep, Starbucks, Swarovski, Paris Kuaför, Ramsey, Tommy Hilfiger, Que, Vepa62, Yargıcı ve Vetrina gibi toplam 145 markaya ev sahipliği de yapıyor. Next Level AVM’de Ankara’da ilk kez mağaza açan Liu Jo,  Furla, BCBGMaxAzria, Berenice, Victoria’s Secret, Jo Malone, Weekend by Max Mara gibi 20 yeni marka da yer alıyor.
Ziyaretçilerin bireysel konforu ve alışveriş keyfini tasarımıyla bütünleştiren tek alışveriş ve yaşam merkezi olan Next Level AVM, açık alan konsepti, farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranları, tabanı şeffaf süs havuzlarıyla gün ışığının ışık kırılmalarını AVM’ye ulaştıran yapısı ile fark yaratıyor. Next Level AVM içinde bulunan oturma alanları, okuma köşeleri,  sürekli temiz hava sağlayan klima sistemi, bebek bakım odası ve aile tuvaletleri ile ziyaretçilerinin vazgeçilmez yaşam merkezi olmayı hedefliyor. 




Gezimizin son durağında Ankara'da ilk mağazasını açan Jo Malone'un misafiri olduk. 
Jo Malone benim gibi parfüm delileri için bir cennet. Yaklaşık 20 yıl önce Londra'da  açılan  marka (hatta açıldığı sokak numarasına özel parfümleri bile var) parfümden, muma, oda kokusundan cilt bakım ürünlerine kadar pek çok güzel kokulu ürün barındırıyor. 




Mağazaya girdiğinizde büyük bir masada tüm esanslar denemeniz için sizi  bekliyor. Şeffaf şişelerdeki temel kokular ve siyah şişelerde ise  "intense" yani yoğun kokular mevcut. Kokular genellikle unisex. En büyük özellikleri ise birbirleriyle karıştırıldığında ağırlaşmadan bambaşka kokular ortaya çıkıyor. Yani size özel kokunuzu yaratmanız mümkün.



Jo Malone yetkilileri bize harika bir sunum yaptılar ve nefis bir hediyeyle günümüzü eşsiz kıldılar.


Benim paketimden, meyveli kokulara bayılan biri olarak mağazada da deneyip çok beğendiğim Blackberry & Bay çıktı. Bu harika kokuyu başka hangi güzel kokularla kombinleyebilirim ilk fırsatta gidip araştıracağım :)



Bu güzel gün için bizi ağırlayan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Next Level'da daha sık karşılaşacağız sanırım :) 





6 yorum:

  1. Çok güzel bir anlatı olmuş. Bende sizinle tanışmaktan çok mutlu oldum. Tekrar görüşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. Ben de cok mutlu oldum daha cok görüşürüz umarım 😊

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, şimdi fotoğraflarınızdan baktım da karşılaştık ama tanışamadık o gün. Çok güzel bir etkinlik oldu, devamı da gelir umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım tekrar biraraya gelir tanışma fırsatı buluruz :)

      Sil