LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

4 Nisan 2014

Smashbox Photo Finish Primer -Oil Free




Bu primerle  neredeyse 2 yıl önce Shewolf sayesinde tanışmıştım ve en sevdiğim bazlardan biridir. Farkettim ki hiç yorum yazmamışım. 

NY seyahatimde Sephora'larda  ürünlerin seyahat boylarının çok uygun fiyatlara satıldığını görüp depolamıştım. Yer kaplamaması ve açılıp bayatlamaması nedeniyle seviyorum seyahat boyları. Hazır yeniden kullanmaya başlamışken yorumları da aradan çıkartayım dedim :)



Smasbox'ın makyaj bazı,  ödüllü ve ürün yelpazesi de oldukça geniş. Her ihtiyaca göre (kızarıklık kapatan, nemlendirici, yağsız, vs) baz  ürünü var. Ben yağsız olanı kullanıyorum.




Şeffaf, silikon yapıda, sürüldüğü anda pudralı bir yapıya dönüyor.  Ciltte yumuşacık, adeta kadife gibi bir his yaratıyor. Üstüne uyguladığım fondöten vs ürünlerden sonra ten makyajım hem pürüzsüz hem de daha dayanıklı oluyor.



Bazı yorumlarda sivilceye neden olduğunu okumuştum. Benim hiç böyle bir sorunum olmadı - ki sivilceye meyilli bir cildim yok zaten. Yağsız olanı kullanmamın da etkisi vardır belki.

Biz de bildiğim kadarıyla 120 TL. gibi bir fiyata satılıyor. Ben yurtdışında 12 ml.'lik seyahat boylarını indirimle  7 dolara aldım, 30 ml.lik tam boyu da 40 dolardı. 

Bazen düşünüyorum da, bundan bir 10 sene önce makyaj ne sadeymiş. Bazlar, setting sprayler, aydınlatıcılar, çeşit çeşit fırçalar...Bunlar hayatımızı kolaylaştırıyor mu, zorlaştırıyor mu emin değilim :))


2 yorum:

  1. Yazı sonundaki yorumuna kesinlikle katılıyorum canım.Almakla ve uygulamakla bitmiyor şimdikiler :)))
    Sabah işe yetişmeden 15 dakikada ne uyguluyorsam o aslında !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen, genelde bir rimel bir ruj benim ki... bir de o kadar kat sürünce çıkarması ayrı dert :)))

      Sil