LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

28 Nisan 2014

Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - BESO


Urban Decay  Naked  far paletleriyle ortalığı yıkadursun, ben size aynı serinin glosslarından bahsetmek istiyorum.



UD Naked serisinin devamı olarak 2014 Bahar koleksiyonunda çıkan bu glosslar, tabii ki seriye uygun olarak parlak nude tonlarda. Numaralarla değil  isimlerle adlandırılmış 9 farklı nude rengi var. Benim seçtiğim dudak rengime en yakın olan BESO. Pembemsi bir leylak rengi diyebiliriz.


Şampanya rengi metalik parlak ambalajı oldukça şık. Alt kısmındaki boşluktan içindeki  rengi kolayca görebiliyorsunuz.




Sünger uçlu aplikatörü var. Yeterli ürünü alıp kolayca uygulayabiliyorsunuz. 





Yapısına gelirsek, sürümü oldukça hafif ancak  bol nemlendirici ve besleyici içeriklerle formüle edilmiş. E vitamini, avokado yağı, shea yağı, kuşburnu tohumu yağı, A ve C vitaminleri var.
Buna karşılık  tüm ürünlerinde olduğu gibi PARABEN, SÜLFAT ve  Phthalate içermiyor!



İçeriğinde sim benzeri pırıltılar tabii ki yok, ancak oldukça parlak ve kremsi bir yapısı var. Koyu göz makyajlarının tamamlayıcısı olarak  harika bir parlaklıkta nude dudaklara sahip oluyorsunuz. 




Belli belirsiz bir tatlı nane kokusu var, ancak rahatsız edici değil hatta hissedilmiyor bile. 
Asla yapış yapış değil. Glosslar genelde pek kalıcı olmaz ama Naked'ın 3-4 saat rahatlıkla kaldığını ve dudaklarımı harika nemlendirdiğini söyleyebilirim. 



Bu ürünü kullananlarla yapılan bir klinik çalışmada çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü önemli ölçüde  iyileştirdiği ve dudaklara hacim kazandırdığı  gözlenmiş ancak o kadar uzun süre kullanmadığım için bu konuda yorum yapamıyorum :)

Maalesef ülkemizde satılmıyor. Ben Amerika Sephora'dan 20 dolara aldım. Ama belli mi olur, far paletleri gelmişti belki glossları da gelir :) 







6 yorum:

  1. Ben de böyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan... güle güle kullan Nilgün'cüm, rengi de çok güzelmiş ve bu kadar nemlendirici özellikte olup kalıcı olabilmesi de ayrıca şaşırttı beni, ne güzel, isteyince yapılabiliyor demek ki, malum kalıcı olan dudak ürünlerinin hepsi deli gibi kurutuyor dudakları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm tşk ederim...lipstay'ler kadar kalıcı olmasa da , bildik glosslar gibi hemen uçup gitmiyor :) kurutan rujları sevmiyorum bende

      Sil
  2. Ellaaamm bende istiyoruuuumm :/ Ama sadece uzaktan bakıp geçiyorum ooff güle güle kullan :/ Belki hepimiz dua edersek gelir :D

    YanıtlaSil
  3. Yaaa çok güzelmiş amaa! Renk, doku, içerik açısından! İnşallah gelir bize de:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben markanın bütün ürünlerini seviyorum inşallah gelir...

      Sil