LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

31 Mayıs 2014

Ankara'lı Anne-Çocuk Blogger Buluşması



Geçtiğimiz haftasonu Sevgili Sibel'ciğimin davetiyle,   Uzman Anne ile birlikte düzenledikleri  Anne-Çocuk Blogger Buluşması'na katıldım. Benim için "teyze" kontenjanı yarattılar çok teşekkür ediyorum onlara :)

Etkinlik Behzat Restoranda düzenlenmişti. Zengin çeşitli ve lezzetli brunch menüsüyle, çocuklar için  güvenli oyun alanlarıyla bu etkinlik için oldukça güzel bir mekan seçim olmuş. 

Partypaper2013'ün  tasarımlarıyla  süslenmiş masamızda, güzen anne adayımız Burçin'in  hazırladığı kokulu taşları ve tabii ki Very Cup Cake'in nefis lezzetleri bizi bekliyordu. Neredeyse her blogger buluşmasında cömertçe bizi destekleyen Very Cup Cake, çocukları da unutmamış Hello Kity'li lezzetler göndermiş. 














Sevgili Gülsen ve Canan'la daha önceden tanışsak da, böyle uzun uzun  konuşma fırsatımız olmamıştı. Bu açığımızı kapattık, bol bol sohbet ettik. Ne kadar içten ve canayakın olduklarını birkez daha görmüş oldum, öpüldünüz kızlar :) Gülsen'in yakışıklı oğlu Kerem, gün boyu büfeden serviste bana yardım etti :))






Toplu resmimiz.. Aslıhan, Fatoş, Nurgül, Nesrin, Canan, Sibel, bendeniz, Bengü, Burçin, Gülsen ve Sibel.. Aslı ve oğlu Emir erken kalktıkları için maalesef fotoda yoklar.. Sevgili Aslıhan'la ve Bengü'yle   etkinlik sonrasında da  sohbet etme imkanımız oldu, dilerim yine biraraya geliriz. Hepsi birbirinden sıcak ve içten bu güzel anneleri ve anne adaylarını, birbirinden tatlı miniklerini tanıdığım için çok mutluyum. 






Bir sürü güzel melek arasından birini yakalamışım..Kuzey nasıl bir balsın sen :))  
Allah herkesin yavrusunu nazarlardan korusun.
Sibel'ciğim tşk.ler bu güzel resim için :)

Birbirinden tatlı yeni blogger tanıdığımız ve  bol kahkahalı nefis sohbetler ettiğimiz yetmezmiş gibi bir de  güzel hediyeler aldık. Hepsini deneyip sizlerle paylaşacağım.

Bu güzel gün için tekrar hazırlayan, katılan, hediyelerle bizi mutlu eden herkese teşekkür ediyorum.








Bize hediye göndererek destek olan  firmalarımızı  da paylaşmak isterim.




8 yorum:

  1. Etkinliğimizde yer sldığınız için asıl biz teşekkür ederiz harika olmuş ;) okurken çok keyif aldım tekrar görüşebilmek dileğiyle sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Nilgün teyzeeee, iyiki vardın iyiki geldin biz kocaman teşekkür ediyoruz ;) pozitif, güzel enerjini seviyorim Nilgün'cüm.. Teşekkürler bu güzel yazı için sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben tşk. ederim herşey için, öptüm :)

      Sil
  3. Nilgün'cüm sohbet çok keyifliydi, tekrarlamalıyız kesinlikle. Ne demişler; anneler süper ama teyzeler bitane ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tatlısınız, mutlaka görüşeceğiz, öptüm :)

      Sil
  4. Çok güzel bir yazı olmuş Nilgün Teyzoşş :)

    YanıtlaSil
  5. tatlım bu güzel buluşma sayesinde daha çok sohbet etme imkanınımız oldu. çok öptüm

    YanıtlaSil