LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

28 Ağustos 2014

Su bazlı nemlendirici losyon : Ceradolin !


Bugün sizlerle müthiş bir ürünü paylaşmak istiyorum. 
Su bazlı nemlendirici losyon CERADOLIN !




Ceradolin özellikle  lazer epilasyon yaptıranlar arasında ünlüymüş aslında. Ancak ben Sevgili Canan Zerkinli'nin düzenlediği etkinlikte  ürünü bize gönderen Dermadolin sayesinde tanışmış oldum. Etkinlik sonrası hemen tatile çıktığım için ürünle oldukça içli dışlı olduk, artık rahatça yorumlayabilirim.




Önce ürünün içeriğine bakalım: 

    * Bitkisel Hiyaluronik Asit
    * Skualene
    * E Vitamini
    * Gliserin
    * Doğal shea yağı
    * Çift bariyer madde
    * Su bazlı losyon
    * Parfümsüz
Paraben içermeyen koruyucu kullanılmıştır. Üre içermez.


Bu losyonu hem yüzünüz hem de vücudunuz için kullanabilirsiniz. Ben güneşlenme sonrası vücudumda kullanmak üzere tatil çantasına atmıştım, ancak yüzümde de nemlendirici yerine kullandım. Su bazlı olduğu için yağlanma ve sivilcelenme yapmıyor, yapış yapış yağlı bir his bırakmadan çabucak  dağılıp hızla emiliyor. 

Sadece güneşlenme sonrası değil, soğuk , rüzgar kuru iklim şartları gibi çevresel tüm etkenlere karşı cildinizi bu losyonla koruyabilirsiniz. El ve ayak kremi olarak, derideki çatlak, kaşıntı, pullanma gibi sorunlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.



Çift bariyer maddeli  olması nedeniyle cilde daha güçlü bir koruma sağlıyor. deriyi daha uzun süre nemli tutuyor. Daha az ürünle daha çok nemlendirme sağlayabiliyorsunuz.

Hipoalerjenik bir ürün , bebeklerde de (özellikle bez bölgeleri için) gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Hamile kadınlarda, k
arın bölgesinde olan gerginliği nemlendirerek azaltmak için kullanılabilir. 
Kısacası, herhangi bir cilt tipi ve yaş aralığı sınırlandırması bulunmuyor.


Ürün 200 ml.ve  500ml. lik ambalajlarda, eczanelerde satılıyor. 
Internet üzerinden de pekçok siteden almak mümkün. Birkaç sitede 200 ml.lik kutunun 35 TL civarında satıldığını gördüm.  Bu kadar işlevsel bir ürün için oldukça ekonomik bence. 

Çekilişle vereceğim pakette bu kremin testerından da olacak, henüz katılmadıysanız sizi buraya alayım :)





5 yorum:

  1. kuru ciltten muzdarip biri olarak bu kremi çok sevmiştim ben de. Hala dexeryl ile dönüşümlü olarak kullanıyorum. Gerçekten parasının kat be kat hakkını veren bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu kremle neden geç tanıştım diye bayağı üzüldüm..her işe yarıyor :)

      Sil
  2. Açıkçası ilk gördüğümde ilgimi çekmemişti bu ürün.Yorumların sayesinde merakla deneyeceklerimden arasına girdi.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnmm ben de aynı senin gibi düşünüyordum, biraz araştırınca çok sevilen bir ürün olduğunu gördüm. Bizzat deneyince de gerçekten hakverdim. Çok başarılı

      Sil
  3. bu kremi ben de daha önce bir yerde okuyup çok merak etmiştim, havaların soğuduğu günlerde alıp deneyeceğim çok merake ttim :)

    YanıtlaSil