LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

9 Eylül 2014

Estée Lauder Advanced Night Repair : Yüzünüzdeki gençlik ışıltısı !





Bu yaz işe ara verince uzun bir deniz tatili yapma fırsatım oldu. Ancak güneş, deniz, tatil derken rutin günlük bakım dışında birşeyle pek ilgilenmedim. Tatil bitip Ankara'nın kuru havasına dönünce cildimi şımartma zamanı da geldi.




Estée Lauder'ın Advanced Night Repair  serumu  uzun zamandır denemek istediğim bir üründü. Ancak cildimin hassas ve alerjik olması nedeniyle bu tarz yüksek fiyatlı ürünleri denemeden almak istemiyorum.  Kozmetik mağazalarında tester  bulmak zaten hazine bulmak gibi. İşte tam bu aralar  Estée Lauder online sitesinde serumun 7 günlük deneme kitinin satıldığını görünce fırsatı kaçırmak istemedim. Yanında hediye tester olarak, daha önceden de isteyip  kullanmadığım,  aynı serinin göz kremi ve nemlendiricisini de ekleyince set tamamlanmış oldu. 


Her ne kadar 7 günlük deneme paketi deniliyorsa da,  elimdeki  ürünler yaklaşık 10 gün sabah-akşam kullanmama yetti (Ben kağıt tester paketlerini minik kutulara koyarak kullanıyorum. Hem paket açıldığı için içindeki ürün kurumuyor, hem de 2-3 kullanıma yetiyor)  Zaten ürün çok etkili olduğundan az miktarda uyguluyorsunuz.
Şimdi 10 günlük kullanım sonucu hepsini gönül rahatlığıyla yorumlayabilirim : )

Size kremlerin  teknik detaylarını içeriklerini  falan anlatmayacağım. Estée Lauder  sitesinde tüm detaylar mevcut, merak edenler bakabilir.   

Bu ürünler hakkında tek birşey söyleyebilirim arkadaşlar BA-YIL-DIM! 


Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II serum
Sabah ve akşam nemlendiriciden önce uygulanması önerilmiş. Ben de aynen böyle uyguladım. 
Kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra çevremdekiler cildin parlamış ne yaptın diye sormaya başladılar. Aslında yakından gören arkadaşlarımın bildiği gibi sorunsuz bir cildim var. Ancak bu serumu kullanmaya başladığımdan beri cildimde ciddi bir aydınlık ve ışıltı hissediyorum. 






Çok az miktarda ürün uygulamama rağmen cildim yumuşacık ve nemli kalıyor. Çok iyi uyumuş, dinlenmiş gibi sağlıklı bir görüntüsü var. 





Serumu sürdükten sonra üzerine Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging nemlendiriciyi  uyguladım. 
Aynı seriden olan bu kremin de  serumun etkisini arttırdığını düşünüyorum.   
Her sabah cildimdeki sıkılaşmayı ve canlanmayı gözümle görmesem inanmazdım :)



Bu 10 günlük süre boyunca göz kremi olarak da  Advanced Night Repair Eye serum kullandım. Göz çevremde hala kırışık, morluk gibi bir sorunum yok çok şükür. Ancak bu serumla birlikte farkedilir derecede aydınlık, tazelik ve yumuşaklık  hissettim. 

Cilt bakım ürünlerini tavsiye etmeyi pek doğru bulmuyorum. Çünkü herkesin yaşı, cilt yapısı, ihtiyaçları  farklı ve biz de dermatolog değiliz. Ancak  bu ürünler dermatolojik ve oftalmolojik testlerden geçmiş, her cilt tipine uyabilen, akne oluşturmayan, parfüm içermeyen ürünler. Fiyatları maalesef biraz yüksek. Ama az miktarda ürün yeterli geldiğinden uzun süre kullanmanıza yetecektir. İmkanınız, yaşınız ve cildinizin ihtiyacı doğrultusunda bu seriye bir şans verin. Ve lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın. 
Şimdi benim gidip çook çalışmam lazım, çünkü bu serideki tüm ürünleri almak istiyorum :))








4 yorum:

  1. ben de çok merak ediyorum. ve hemen satın almak istiyorum. ama deneme kitini bulamadım sitede. linkini yollayabilirmisin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef deneme kitini artık satmıyorlar, stoklarla sınırlı bir kampanyaydı, umarım tekrarlanır.Ancak aynı ürünleri içeren nispeten uygun fiyatlı setler var.
      http://www.esteelauder.com.tr/product/707/30741/rn-Katalou/Cilt-Bakm/Aksesuarlar-Daha-Fazlas/Set-Hediye-nerileri/Supreme-Starter-Set/Advanced-Night-Repair-Revitalizing-Supreme-Perfectly-Clean-Foam-Cleanser/index.tmpl

      Sil
  2. Advanced night repair benim favorim. Harika formüle etmişler bende cok işe yaradı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bayıldım, bu arada bloğunu sıkı takip ediyorum , harika paylaşımların var:)

      Sil