LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 Kasım 2014

Kiehl's 365AVM'de Açıldı!




Hepimizin yakından takip ettiği Kiehl's Ankara'daki 2.mağazasını geçtiğimiz Cumartesi günü 365 AVM'de keyifli bir organizasyonla açtı.  


Armada açılışına gidemediğim için bu açılışı kaçırmak istemedim. Saat 12.00 de başlayan Açılış Partisi'nde pekçok blogger arkadaşımla biraraya geldik. Hepsi birbirinden güleryüzlü ve ilgili uzmanlara cilt analizlerimizi yaptırdık, tavsiye ettikleri ürünleri denedik ve merak ettiğimiz ürünlerle ilgili detaylı bilgi alma fırsatı bulduk. 


Kiehl's  tam 160 yıl önce NewYork'ta bir eczane olarak kurulmuş. Tarihçesini incelediğinizde, kuruluşundan bugüne dek çok önemli ve ilginç adımlar attığını göreceksiniz. 




Cilt, vücut, saç ve erkek bakımına yönelik ürün grupları var. Uzmanlar cildinizi inceleyerek ihtiyacınızı belirliyorlar. Mağazaların pek sevmediği tester verme konusu, burada geçerli değil. İhtiyacınıza uygun ürünlerin deneme boylarıyla ürünü test etme imkanınız var. 

Ayrıca  "Geri Dönüştürün Ödüllendirilin Programı" ile boş Kiehl's kutularınızı değerlendirebilirsiniz.  Boş ürün kutularınızı mağazaya getirdiğinizde hediyenizi alabilirsiniz. 





Ben de günün sonunda cildim için uygun bulunan ürünlerin testerlarından aldım ve hemen denemeye başladım. 





Nazik davetleri için Duygu hnm'a, gün boyu bizimle ilgilenen Kiehl's Mağaza Müdürü Sema Hnm. ve İstanbul'dan gelen  Eğitim Md. Sedef Hnm.'a   tekrar teşekkür ediyorum.  



ojecanavarı'na resim için tşk.ler :))


365 Kiehl's  tam yolumun üstünde, çok sık görüşeceğiz gibi görünüyor :))





10 yorum:

  1. Çok güzel bir gündü dostlarla :) Göz kremini bence alacaksın ben kefililm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de çok güzeldi, hele etkinlik sonrası kahve keyfi ayrı güzel oluyor .. göz kremi ve nemlendirici serum listede :)

      Sil
    2. Samimi ve gerçek kalitedeki insanlarla sohbet benimde çok hoşuma gidiyor :)

      Sil
  2. Nilgun hanım bloğumda yenı yıl hedıye etkınlığım var beklerım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bakıyorum :)

      Sil
    2. Beklıyorummm daha once bız sızınle eslesmıstık galıba hedıyelesmıstık beklıyorum yıne

      Sil
  3. Ay özlemişim sizii!! Kiehls bahane fotoğraflarınıza bakmak şahane :* ♥

    YanıtlaSil
  4. blog hayatına yeni başlamaya çalışan ve Ankara'da yaşayan biri olarak ilk sizinle karşılaşmak ne kadar da keyifli oldu:) Hele ki Kiehl's markasına da yeni yeni alışan biri olarak fikir alışverişi yapmak mutluluk verici olacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, seni tanımak da çok güzel.. tekrar görüşmek dileğiyle :)

      Sil