LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

13 Ocak 2015

ILLAMASQUA Krem Allık - DIXIE



Illamasqua, ülkemizde satılmayan ve denemeyi çok istediğim bir markaydı. 3-4 ay önce yurtdışında hiç beklemediğim bir anda karşıma çıkınca çok övülen krem allık ve farlarından alma fırsatı buldum. 









Markanın en güçlü olduğu noktalardan biri allıkları. Pigmentasyon ve kalıcılık konusunda çok başarılı olduğu söyleniyor ki kesinlikle doğru. Benim aldığım renk Dixie !




Siyah, plastik bir ambalajı var. Ambalaj şekli şık ve artık Illamasqua'nın imzası olmuş. Kolay açılıp kapanabilen, sert bir plastik. İçinde gereksiz bulduğumuz fırçalardan yok. Ancak ürünün fiyatına bakıldığında (21.5 Sterlin yani yaklaşık 75 TL) daha kaliteli bir ambalajı, en azından bir aynası olabilirmiş diye düşünüyorum. 




Dixie sıcak mercan rengi, hafif pembelik de barındırıyor. Dewy yani parlak bitişli. Bu durumda yağlı ciltlerin pek hoşuna gitmeyebilir. Bugüne kadar krem allıklara hep önyargıyla bakmıştım, bu allıkla ne büyük hata ettiğimi görüyorum. Yapısı yumuşacık, MAC krem allıklardan daha kremsi buldum.  İster parmak uçlarınızla, ister stippling fırçayla kolaylıkla uygulanabiliyor. Pigmentasyonu çok başarılı. İstediğiniz yoğunluğa ulaşana dek kat kat uygulama imkanı veriyor. 





Krem allıklara önyargı ile bakma sebeplerimin başında gelen kalıcılık konusunda ise harika diyebilirim. Günlük makyajımda 4-5 saat, daha yoğun ürünlerle uyguladığım makyajlarımda ise çok daha uzun süre hiç tazeleme ihtiyacı hissetmeden kalıyor.





Tüm krem allıklarda olduğu gibi bunu da isterseniz ruj olarak kullanabilirsiniz. Bu ürünlerde eksta E vitamini bulunduğu için dudaklarınızda kuruluk yaratmıyor. 




Sonuç olarak çok sevdiğim, Ülkemizde satılmasını istediğim markalardan biri oldu. 
Online sitesinde Türkiye'ye gönderim yapılıyor ve şu anda harika indirimler var. 
Buradan alışveriş yapan varsa ve bilgi verirse sevinirim doğrusu :)






25 yorum:

  1. gule gule kullanmalar renk çok tatlıı :*

    YanıtlaSil
  2. Rengi muhteşemmiş.Eminim sana da çok yakışmıştır ancak fiyatı bu kadar beklemiyordum açıkçası!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tşk.ler Filizciğim..Fiyatlar maalesef yüksek ama indirimlerde üçte bir fiyatına düşüyor. Keşke kolayca alabilme imkanı olsa :)

      Sil
  3. Renk olarak çok güzel bir tercih yapmışsın Nilgün'cüğüm...Güzel günlerde kullan...En yakın zamanda tekrar bir kozmetik alışverişinde görüşmek üzere :))))) Seninle alışveriş çok keyifli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seninle de canım, en kısa sürede tekrarlayalım :)

      Sil
  4. Bu marka benim markam. Elimde aydınlatıcısı, krem pigmenti, far paletleri ve krem/pudra allıkları var. Tüm ürünleri ayrı güzel. Bu allık bende de var. Maalesef ülkemizde satılmaması ve pahalı olması handikap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef öyle.. bütün ürünlerde gözüm kaldı doğrusu, tşk. ederim güzel yorumun için :)

      Sil
  5. ne güzel bir rengi varmış, şeker gibi :)

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle ülkemize gelmesini isteğim markalardan biri ;)

    YanıtlaSil
  7. Rengi ne kadar güzelmiş Nilgüncüm, bayıldım!! ♥

    YanıtlaSil
  8. Rengi çok tatlıymış.
    http://denizkokusuu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. En kisa zamanda denicem. Fakat ben allikta tek renk sevmiyorum.. Birkac ton birarada olunca cok hosuma gidiyor.. saniryoum bu krem alliklarda pek mumkun olmuyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşk. ederim, artık büyük markalar birkaç rengin birarada olduğu krem allık paletleri de çıkarıyor. Ancak benim krem allıklarla pek aram yoktu, bu sevdiğim ilk krem allığım :)

      Sil
  10. Merhaba,
    Krem allık daha önce hiç kullanmadım. Bilgiler için teşekkürler
    Sevgiler
    trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de ilk deneyimim oldu ama memnun kaldım , tşk. ederim :)

      Sil
  11. Ne kadar çok marka var. Ben takip etmesem de kızım sayesinde haberdar oluyorum. Şimdi de sizden haberler alacağım. Teşekkürler.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her gün yeni bir marka çıkıyor gerçekten, tşk. ederim, sevgiler.

      Sil
  12. krem allık benim de ön yargı ile baktıgım bir ürün.. sanki kalıp gibi bir tabaka halinde yanaklarımda olacakmış hissini veriyor. ama yazın biraz daha farklı bakmamı sağladı.renkte süpermiş:) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, ben de aynı önyargıyla yaklaşmıştım ama iyi bir markayla başlamak olumlu bakmamı sağladı sanırım :)

      Sil