LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

13 Şubat 2010

Bebeklerim Geldi !!!!


Önce şunu belirtmek istiyorum..Sürekli ben kazandım, bebeklerim geldi-gitti diye yazılar yazıyorum lütfen görgüsüzlük olarak algılanmasın. Ben büyük bir hevesle yaptığım ilk hediye çekilişimin sonucunda kazanan arkadaş hediyemi aldı mı, beğendi mi bunları öğrenemediğim için bu konuda hassas davranmaya çalışıyorum. Değeri ne olursa olsun hediye benim için önemlidir ve veren kişiye hakettiği saygıyı göstermek gerekir. Sonuçta o insan benim için vakit ayırmış, hazırlamış, göndermiş, vs... Beğenmek şart değil, gerçekten tşk. falan da beklemiyorum ama bir "aldım" maili atmak çok mu zor? Bloğumda hakkında yazı yazdığım bütün o değerli insanlar bile (Sevgili Simay Bülbül, Nuri Yurt, istisnasız bütün markalar, vs) o kadar yoğun işlerinin arasında bana vakit ayırıp cevap yolladılar ve bu sürprizleri beni inanılmaz mutlu etti. Kimse yanlış anlasın istemem kimseden bir teşekkür beklemiyorum sadece akibeti ne oldu bilemediğim için kırıldım o kadar...Neyse içimdekileri de döktükten sonra asıl konuya dönebilirim.

Bebişler gerçekten de resimdeki kadar güzel arkadaşlar. Özellikle resimde siyah ponpon şeklinde gördüğünüz ışıltılı vücut pudrasına bayıldım. Işıltı hastası ben bunu gece-gündüz demem sürekli kullanırım :))) Sevgili SHEWOLF sana tekrar teşekkür ediyorum, senin küçük sürprizin yolda umarım beğenirsin.

Beni izleyen, vakit ayırıp yazılarımı okuyan tüm arkadaşlara sevgilerimi yolluyorum, her gününüz mutlulukla dopdolu geçsin...

6 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım..
    yazını okudum evet bende karşı taraftan teşekkürü geçiom en azından geldi demesi yeterli olurdu..
    her zaman hediyenin maddiyatı değil maneviyatı düşünmemiz gerekiyor...
    allaha şükür istediklerimizi istediğimiz şekilde alabilioz az çok ..bi şeye ihtiyacımız olmuo ..
    ama bu tarz şeylerde de hem sevinip hem sevindirmenin hazzı çok güsel..

    tekrar güsel günlerde kullan ve ilgin için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim.Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan şeker.. çok cici hediyeler..şansın bol olsun...

    YanıtlaSil
  4. cicilerini iyi günlerde kullan inşallah.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. güzel günlerde kullan:)
    hepsi cok güzeller
    shewolf'un da yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  6. hepinize tşk.ederim !!!!

    YanıtlaSil