LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

4 Şubat 2010

Çanta MİM'i !!!!

Sevgili PembeKiraz bana çantanızı dökün MİM'i göndermiş :)
İtiraf ediyorum, çanta karıştırmaya hele hele makyaj çantalarını karıştırmaya bayılırım..


Ben genelde oldukça dolu, küçük boyda bir bavul kıvamındaki çantayla dolaşıp omuz ağrısından bitmiş bir halde eve dönerim.Ama bu haftasonu sıkı bir temizlik yaptım :)
İçindekilere gelince cüzdan Semoş'umun hediyesi.Lens kutusu, pembe kartvizitlik ve not defterim olmazsa olmazlar. Makyaj Çantam VictoriasSecret, onu ayrıca resimledim :). Pırıltılı anahtarlığım, Hülyacığımın hediyesi swarovski kalemim ve yine en taşlısından acil durum tokam (swarovski delisi olduğumu söylemiş miydim :) Ruh halime göre değiştirdiğim parfümüm, şu sıralar Davidoff Game'e takıldım. Mutlaka küçük bir el kremi bulunduruyorum, buradakinin markası Herbary, Cosme-de.com'dan almıştım. Çok memnun kaldım diyemeyeceğim, hafif bir krem. Minik ipod'umu sürekli şarkı yüklediğim için kablolarıyla birlikte taşıyorum. Maalesef diyetteyim ve sürekli tatsız tuzsuz, pirinç patlaklı EtiForm'larla dolaşıyorum. Tatsız tuzsuz dediğime bakmayın, kalorisi çok düşük ve ani krizleri önlüyor :) ve de tropikal meyveli First (naneyi sevmiyorum ben)... Bunlara cep tel.im ve fotograf makinam, hava durumuna göre güneş gözlüğü, eldiven ve şemsiyeyi de ilave edebilirsiniz :)
Makyaj çantama gelince, bu çantayı çok seviyorum. Kalem, fırça gibi şeyler için altında ayrıca fermuarlı bir bölümü var. İçindekiler kıyafetime göre hergün değişiyor. Burada en çok kullandıklarımı görüyorsunuz. Clinique 40 faktörlü güneş kremim. Çil problemim nedeniyle yaz-kış sürmek zorundayım. Christian Dior Anticerne Moisturizing gözaltı kapatıcısından çok memnunum. Chanel allık ve far paletim. Çeşitli renkte göz kalemlerim, MAC Prep+Prime kirpik bazı, Diorshow rimel, Clinique dudak parlatıcısı, MAC jel eyeliner ve fırçalar. Akşam programına veya benim ruh halime göre bunlara sürekli ilavelerim oluyor, pudra gibi büyük boyutlu malzemeleri de sürekli taşımamak için iş yerime yedekledim.
Benim için keyifli bir MİM'di, Pembe Kiraz'a tekrar teşekkür ediyorum ve isteyen tüm arkadaşlarıma boşaltın çantalarınızı diyorum :))))

12 yorum:

  1. nekadar düzenli özeniyorum :)!
    Benimkinde ne ararsan var!

    YanıtlaSil
  2. makyaj çantan şahaneymiş ne çok şey alıyor :)iyi ki karıştırmışlar çantanı görmüş olduk :)

    YanıtlaSil
  3. Süperya her şey düzenli benimkisi neden öyle değil :( bu arada o kalpli şey anahtarlık mı, onu da çok sevdim nerden bulcam şimdi ben onu (:

    YanıtlaSil
  4. Sevgili arkadaşlar, öle ortalığa açıcam diye düzenledim :) genelde daha dağınık biriyimdir ben de :))
    eb'cim, anahtarlığı LaSenza'dan almıştım belki kalmıştır..

    YanıtlaSil
  5. ohh ohh..
    kapsam kaçsam tüm makyaj ürünü ihtiyacım karşılanır :))

    eti formlar gerçekten tatsız tutsuz ya.. negro yu dene :))

    YanıtlaSil
  6. ilk fırsatta bakıcam LaSenza'ya elimden kaçışı yok (:

    YanıtlaSil
  7. Amanın o makyaj çantasını fena kıskandım.Nasıl güzel bir şeydir ve nerden alınmadır???Lütfen söyleyin....:-)

    YanıtlaSil
  8. ben bu çantalar hakkında ocak 2010'da tam günün anımsamıyorum atıp tutumuşutum. eski bir olaydı kim hortlattı bunu yine?
    şimdi tek tek blogları gewzip bakıcam kiç direkt olarak için boşaltmış ve resimlemiş kim boşalttıktan sonra düzenlemiş anlarız :)

    YanıtlaSil
  9. Syhn'cim, o negro'yu bi yakalarsam bi daha bırakamayabilirim..
    sevgili Monet, VictoriasSecret'tan getirtmiştim çantayı.Yanılmıyorsam 10 dolardı..
    Sürüden Ayrılan Koyun, ben de çantayı direkt dökmeyenlerdenim :))

    YanıtlaSil
  10. ne çok şeyy sığmış yahu:)etiform u bnde severimmm:):)

    YanıtlaSil