LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

23 Şubat 2010

SoCHIC'te Alışveriş ve 2010 Takı Trendleri


So CHIC mağazası farklı tasarımlarıyla her zaman ilgimi çekmiştir. Özellikle Sevgililer Gününe özel çıkardıkları "çifte kumrular" serisine bayılmıştım. Taşlı şeylere merakımı bilmeyen kalmadı herhalde:)

Haftasonu canlarım Sema ve Nezoş için buradan harika parçalar aldık.

Konusunda uzman tasarım ekibi tarafından her sezon yüzlerce modelden oluşan koleksiyonlar hazırlayan So CHIC, kendi koleksiyonlarının dışında distribütörlüğünü yaptığı Joop, Pierre Cardin, Sisley, Carrera, Cacharel, Lotus, Elle, Jojo, Morgan, Misaki, Ted Lapidus, Kenzo ve Thomas Sabo gibi bilinen markalara da yer veriyor.

SoChic bu sezonun takı modasıyla ilgili şunları yazmış: Bu sezon ön plana çıkacak olan koleksiyonlarda kullanılan malzemeler genellikle püskül, tüy, doğal formlar, el yapımı görünümlü ayrıntılı çiçekler. Sıra dışı bir tarz olarak nitelendirilen bu yılın modası, modern yaşamın getirilerini antika görünümlü klasik objelerle kullanıyor. İnci her zaman olduğu gibi bu yıl da gözde olmaya devam ediyor. Bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla formların daha küçük olduğunu görüyoruz. Altın renginin ön planda olduğu takıların yanı sıra, yazın sıcaklığını içinizde hissettiren pembe tonları da 2010 yazında sıkça kullanılacak.

Bakalım bu cicileri sizler de beğenecek misiniz ?

1 yorum:

  1. çifte kumrulardaki inci kolyeye bayıldım.
    paylaşımın için teşekkürler:)

    YanıtlaSil