LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

24 Eylül 2011

Friends with Benefits-Arkadaştan Öte


Başrollerini Justine Timberlake ve Mila Kunis'in paylaştığı  Life With Benefits (Arkadaştan Öte) vizyona girince, yaz nedeniyle uzun zamandır uzak kaldığımız sinema salonlarına bir dönüş yapalım dedik...Justine Timberlake'in bloguyla dikkat çeken (gerçi bu konudan pek bahsedilmedi filmde ama) birini canlandırması bu filmi tercih etmemin ilk nedenidir :)) Cuma akşamları kafayı dağıtmak için, çok ağır konusu olmayan eğlencelik filmler hoşuma gidiyor..Bu filmden de beklentim çok yüksek değildi açıkçası..
Filmin konusu şöyle:  LA'de yaşayan yetenekli blogger'a (J.Timberlake)  NewYork'ta GQ dergisini yönetmesi için teklif gelir. Kalkıp NY'a giden genç adamı, yetenek avcısı (bizdeki kariyer.net gibi bişi:) görevli (Mila Kunis) karşılayarak NY'ta kalması için ikna etmeye çalışır.İkisinin de ortak noktası ilişkilerinde dikiş tutturamamış olmaları. Bu nedenle sadece cinselliğin olduğu, bağlanmanın olmadığı bir arkadaşlık için anlaşma yapıyorlar.Herkes özgür,herkes hür, tabii ki gitttiği yere kadar.Devamını anlatmayayım filmin tadı kaçmasın :))



Filmde 15 yaş sınırı var..Çünkü cinsellik hem yatak sahnelerinde, hem diyaloglarda bol bol kullanılmış..Yani öyle çoluk çocuk gitmeye kalkmayın..Çok büyük beklentilere de girmeyin ..Ancak Milla Kunis'in annesini, Justine Timberlake'in babasını ve gay spor yönetmenini  canlandıran oyuncular çok iyi..Gayet eğlenceli diyaloglar, NY'un güzel manzaraları ve Mila Kunis'in muhteşem gözlerini seyretmek için iyi bir alternatif olabilir..





3 yorum:

  1. Ben de dün akşam izledim bu filmi,süper değildi ama eğlenceliydi :)

    YanıtlaSil
  2. ewet sadece mutlusu sonla biten bir aşk filmi olması çok keyifliydi;) http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. bende tesadüf iki gün önce bakmistim ve bana asklari inandirici gelmedi, yine bir hollywood klischee´si izlemis oldum, alistik artik : )

    YanıtlaSil