LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

21 Kasım 2011

LUSH Taze Yüz Maskelerinden : Brazened Honey


LUSH mağazalarının önünden geçip de o muhteşem kokulara dayanamayarak kendini içeride bulmayan var mı aranızda bilemiyorum :) Ben  ilgisizliklerine sinirlenip bir ara küstüm ama 365AVM'deki güleryüzlü ve ilgili satış elemanları sayesinde tekrar barıştık kendileriyle ...
Bu maskeyi de bu barışma sırasında aldım...Maske diyorum ama peeling aslında..


Lush tanıtımını şu cümleyle yapmış : Cildinizi ihmal ettiğiniz dönemlerdeki küçük sırrınız! Sigaranın kötü etkilerinden kurtulmak için bal, frenk limonu ve öğütülmüş badem içerikli yüz maskesi. Sigara asla kullanmam ama yine de denemek istedim.



Göz çevresi haricinde temiz cilde uygulanıyor.  5-10 dk beklettikten sonra ılık su ile durulanıyor. Bir kutuda 4 kullanımlık ürün var deniyor ancak,  ben 6-7 kere kullandım.  Çünkü resimden de farkedeceğiniz gibi  biraz iri taneli ve katı bir peeling. Mağazada önerilirken bayağı kalınca bir tabaka sürülmüştü ancak bu şekilde kullanıp ovalayınca  cildim bayağı kızardı :) Cildim çok hassas olduğu banyo sırasında az miktarda sürüp,  5-10 dakika bekledikten sonra hafifçe ovalayarak çıkarmayı tercih ediyorum.  Sonrasında cildiniz yumuşacık oluyor. Kokusuna ve sonrasında verdiği temizlik hissine bayıldım. 

(merak edenler için fiyatı 24,90 TL.)

2 yorum:

  1. bende güzel bir peeling ürünü arıyordum şu sıralar,alınıcaklar listeme ekledim hemen,teşekkürler bilgilendirme için :))

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan tatlim : )

    YanıtlaSil