LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

15 Haziran 2012

beymen.com'dan JimmyChoo Rosalie çanta kazanma şansı!



                  BASIN BÜLTENİ                          








beymen.com çekilişinde, Jimmy Choo Rosalie çanta kazanma şansı!

Beymen, Türkiye’nin ilk lüks alışveriş sitesi beymen.com aracılığıyla, müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Beymen.com, her hafta, dünyaca ünlü 100’den fazla markaya ait aksesuar, kıyafet ve ev dekorasyonu ürünleri, özel kampanyalarla hareketleniyor. Sitede bu sefer yeni üye olacak alışveriş severler için tasarlanan bir kampanya başlıyor. 20 Haziran-05 Temmuz tarihleri arasında beymen.com adresine üye olanlar, kampanya bitiminde yapılacak çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Sezonun “it” çantalarından Jimmy Choo Rosalie modelini kazanacak şanslı kişi, aynı zamanda sitede yapılan fırsat ve yeni işbirliklerini de önceden duyma imkanını elde edecek.

Beymen.com, yenilenen altyapısı ve tasarımının yanı sıra sürekli olarak takipçilerine birbirinden özel kampanyalar sunanbeymen.com’da, Özge Ulusoy, Okan Bayülgen gibi ünlü isimlerin seçtikleri yer alırken Vogue ve Harper’s Bazaar dergilerinin de moda editörlerinin seçtiği, sezonun “olmazsa olmaz” parçaları yer aldı. Koşulsuz müşteri memnuniyeti temeline dayalı Beymen hizmet kalitesi ve güvenilirliğiyle, ücretsiz kargo, satın alınan ürünü ertesi gün kargoyla yollayan ve hediye paketi alternatifi sunan beymen.com, her hafta eklenen yeni ürünlerini alışveriş tutkunlarına sunuyor.

Beymen.com, Babalar Günü’nden doğum günlerine kadar her özel güne uygun, geniş hediye alternatiflerini sunmasının yanı sıra özel bir davette giymek için abiye parçalardan hafta sonu şıklığını tamamlayan birçok ürünü de takipçilerine öneriyor. Beymen.com, çok yakında trend ve stil önerileriyle de ilgili Türk moda takipçilerinin vazgeçemeyeceği bir destinasyon olmayı hedefliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder