LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

19 Temmuz 2012

LilaKutu'nun harika kampanyası!




Abonelik sistemiyle tester ürün gönderen firmaların içinde en beğendiğimin LilaKutu olduğunu hep söylüyorum. Bu sistem moda olunca bir sürü firma çıktı, kimi çabuk stil değiştirdi, kimi fiyatı arttırdı, kimi kaliteyi oldukça düşürdü. Ancak Lilakutu sürekli kendini geliştiriyor. Aslında bu firmayı sevmemin en büyük nedeni Sevgili Ayşenur Yazıcı'nın da burada yer alması. Kendisini Ankara'da gerçekleştirdiği "Makyajda Sihirbazlık Numaraları Atölye Çalışmaları'nda yakından tanıma fırsatı bulmuştum.(Yazısı burada) O kadar sevdim ve bilgisine güvendim ki onun tavsiye ettiği şeyleri gönül rahatlığıyla deneyebiliyorum.Hala bilmeyen varsa web sitesi burada.



 Neyse konuyu dağıtmayalım. Geçen hafta Lilakutu'dan gelen bir mailde siteden Guinot ve MD Formulations ürünlerinden herhangi birini satın aldığınızda, şeffaf makyaj çantası ve yüz masaj aletini hediye olarak göndereceklerini bildirmişlerdi. (Bu kampanya hala devam ediyor.) Masaj aleti oldukça ilgili çektiğinden hemen minicik bir alışveriş yaptım. Kampanyaya katılım için herhangi bir fiyat sınırlandırmaları olmaması ayrıca şahaneydi :)
Ayrıca alışverişinizi tamamlarken size hangi testerı istersiniz diye bir liste sunuyorlar. Böylece saçma bir sürprizle karşılaşmadan denemek istediğiniz ürünün testerını alabiliyorsunuz. Bunun yanında bir tane de kendileri ilave ediyorlar. E daha naapsınlar ??? Süper hızla 2 gün içinde kargom geldi. 









Merakla beklediğim yüz masaj aleti işte burada! Rahatlıkla makyaj çantasına atılabilecek boyutta. 2 kalem pille çalışıyor. 2 aşamalı titreşim özelliği var.










Yüz masajının oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Yüz kaslarını çalıştırıp, kan dolaşımını hızlandırıyor, kremlerimizi uygulamadan önce kullandığımızda ürünlerden maksimum fayda almamızı sağlıyor. Ben ekstra olarak akşamları başımın zonklayarak eve gittiğimde şakaklarıma 1-2 dk. masaj yapıyorum. İnsanı rahatlatıyor. Hafif titreşimde çalıştırarak  peeling ürünlerimle kullanıyorum. Kendisiyle büyük aşk yaşıyoruz anlayacağınız.







Paketten diğer çıkanlara gelince; alışverişte Guinot'un Lait Hydrazone Corps vücut nemlendiricisini  almıştım. Kokusu ve yoğunluğu çok güzel olan harika bir nemlendirici. (30 ml. 22,10 TL)










Deneme boyu olarak PCO'nun plasenta Maskesini aldım. Ayşenur Hnm. bu maskeyi öve öve bitirememişti. Denemek için sabırsızlanıyorum.








Lilakutu'nun gönderdiği diğer tester ise Rausch'un Avokado'lu Renk koruyucu şampuanı. Doğal ve yoğun bir formülü var. Daha önce kullananların beğendiğini okumuştum. İlk fırsatta deneyeceğim.







Kutudan çıkan son ürün Guinot şeffaf makyaj çantası. Çıtçıt'lı kapağı ve ideal boyutuyla tatil valizimde yerini almayı bekliyor. 


Sonuç olarak Lilakutu'yu seviyorum :))

5 yorum:

  1. hepsini güle güle kullan bende lila kutuyu çok seviyorum :) sana bir şey sormak istiyorum o masaj aleti sentetik fırçalı mı? sentetik bana allerji yapıyor kullanamıyorum ondan soruyorum. yani ona göre sipariş vericem de :) ay bi anlatamadım demek istediğimi sanırım blogumda da böyleyim ben :D

    YanıtlaSil
  2. Canım fırçası yok bunun..Düz bir yüzey .. 2 aşamalı titreşim özelliği var..aslında kısa bir videosunu çekmeye çalışayım..soran çok oldu çünkü ..Ayrıca bloğun gayet gzel ve anlaşılır :)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Aslinda video ceksen hakkaten super olur emin olamiyorum almak icin :) tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  4. lila kutu genel olarak ürünleri en ucuz bulabileceğimiz bi site sayılı mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her sitenin farklı kampanyaları oluyor..en ucuz ürünler burada diyemem..ancak özellikle organik ürünler konusunda çok başarılı..her ürünle ilgili kullanım bilgisi bulabiliyorsunuz..alışverişte istediğiniz ürünlerin numuneleri hediye ediliyor vs

      Sil