LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

24 Temmuz 2012

Oriflame Mini Alışveriş!

Uzunca bir yurtdışı tatili planım var. Bu nedenle burada mümkün olduğunca az alışveriş yapmaya çalışıyorum. Kriz anlarımda da ekonomik ve  daha önce denemediğim ürünleri alarak kendimi kandırıyorum :)
Yine böyle bir kriz anında arkadaşımın getirdiği Oriflame kataloğundan HyperStretch maskara ve VeryMe ruj siparişi vermiştim. 



Oriflame,  HyperStretch Maskarayı "devrim niteliğinde"  diye tanıtmış, maksimum uzunluk vadetmiş ve içeriğindeki Pro-Long kompleks sayesinde kirpikleri güçlendirdiği ve sadece 4 haftada daha uzun ve bakımlı kirpiklere sahip olunacağını belirtmiş.  
Kirpik konusundaki hassasiyetimden dolayı duyduğum herşeye inanıyorum işte! Bu vaadler maaleseef benim gibi zayıf ve kısa kirpikler için geçerli değilmiş.  İnatla 3 haftadır kullanıyorum kendisini. Her şekilde sürmeyi denedim, kirpiklerim birbirine yapıştı durdu. Belki uzatır, güçlendirir diye bekledim ama  az önce aynaya tekrar baktım ve tamamdır deyip kullanılmayanlar çekmecesine gönderdim kendisini. Bu tarz fırçalar bana göre değil zaten görünce anlıyorum aslında ama bir ümit işte :(

 



Rujumuza gelirsek rengi Vibrant Peach. Pekçok blogger'da bu rujları görmüştüm zaten. Fiyatının tam hakkını veriyor. Ambalajı çok şeker. Sırf ambalajları için bile alabilirdim ama renkleri de   güzel, yarı kapatıcı, yumuşak, kolayca sürülüyor.
Hatta kullandıkça güzelleşiyor diyebilirim.  İndirimde tekrar rastlarsam diğer renklerini de alabilirim.






6 yorum:

  1. fırça gerçekten vasat duruyor cnm, yazık olmuş parana, maskarada bildiğinden şaşmicaksın bana göre, maybelline, loreal bu konuda başarılılar. ama ruj rengi ve şekliyle hoşmuş.

    YanıtlaSil
  2. tatile nereye gidiyorsun tatlım uzuncadan kastın ne merak ettim biz de düşünüyoruz ama nereye gitsek diye kararsızız

    YanıtlaSil
  3. canım gercekten bu rimel çok kötu oriflame bu konuda basarısız malesef.

    YanıtlaSil
  4. yurt dışından neler almayı planlıyorsun Türkiye' de bulamadığın?? bende yakında belçikada olacağım ama neleri takip etmeliyim özellikle Tr de bulunmayan neyi almalıyım bilemiyorum :(

    YanıtlaSil
  5. Cecilia'cım haklısın, indirim falan diyip alıyorum ama onun yerine bir ruj daha alırdım mesela :)
    Özgürcüm GüneyFransa ve İspanya düşünüyorum.Şimdilik plan aşamasında:)
    Mervecim maalesef öyle,
    ÜçElma, aslında TR'de hemen herşey var ancak pahalıya geliyor.Örneğin L'occitane'in fabrikasına ve Durance'e gitmeyi planlıyorum.Bakalım umarım düşündüklerimi gerçekleştirebilirim.

    YanıtlaSil
  6. ben rujun rengini çok beğendim. sevgiler...

    YanıtlaSil