LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

27 Mart 2014

Clinique Superdefence SPF20 Günlük Koruyucu Nemlendirici



Yaklaşık 1,5 ay önce Clinique,  yeni ürünü  Superdefense SPF20 Günlük Koruyucu Nemlendiriciyi  çok sevimli bir makyaj çantası eşliğinde denemem için göndermişti.  
O günden beri bu ürünü kullanıyorum ve artık yorumlayabilirim.




Bu ürün, güneş koruyucu ve antioksidanlar içeren, bu çok yönlü yapısıyla da cildimizin tüm ihtiyacını karşılayan hafif yapılı bir nemlendirici.




Ürünü her sabah, 3 Adımlı Cilt bakım sistemi uygulamasından sonra, yüzüme ve boyun bölgeme uyguladım.
Kapağını ilk açtığımda yoğun bir krem gibi  görünmesine rağmen sürdüğümde  oldukça hafif olduğunu hissettim.  Cildim  tarafından kolayca emildi, yağlı bir his bırakmadı. Cildim gün boyunca gerilmedi, kurumadı, oldukça  nemli ve rahattı. 




İçeriğinde antioksidan kokteyli ve  SPF20 güneş koruması bulunduğundan çizgi ve kırışık oluşumuna karşı cildi koruyor.  Yaz mevsimine hazırlandığımız bu dönemde, kapsamlı UVA/UVB koruması sağlaması benim için çok önemli. 

Kuru/Karma ve Karma/Yağlı cilt tiplerine özel iki farklı seçeneği mevcut.

Sevdiğim diğer Clinique bakım ürünlerimin yanındaki yerini aldı bile.

Demek isterseniz Clinique Online Satış sitesinde 69 TL'lik özel tanışma fiyatı kampanyası devam ediyor. 



6 yorum:

  1. Nilgüncüğüm, benim kuru cildime iyi gelir mi ne dersin? Bir deneyeyim mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demetcim kuru ve karma ciltler için olanı benim kullandığım, bana yeterli geldi. Ama çok kuru ciltler için Moisture Surge Intense Cilt Güçlendirici Yoğun Nem Kremi veya Moisture Surge Ekstra Yoğun Nemlendirici Krem daha uygun olabilir. İkisini de mevsim geçişlerinde ve soğuk havalarda, cildim daha çok nem istediğinde kullandım, yorumlarım da var. En iyisi Clinique reyonlarınlarındaki uzmanların yardımını almak. öpüyorum çok!

      Sil
    2. teşekkür ederim canım...clinique reyonlarına bir sorayım bakayım, senin kadar güzel görünebileceğim ne varmış ellerinde :)) bende öptümm..

      Sil
    3. oyyy canımsın bu gaz bana uzun süre yeter ama senin artın var eksin yok güzel arkadaşım :)

      Sil