LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

15 Nisan 2014

Clinique Superdefence SPF 20 Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi



Clinique  son yeniliği Superdefence SPF20 nemlendiriciden burada bahsetmiştim.  Bu kremin ideal partneri  göz kremini anlatmadan geçmek olmaz.  
Göz çevremiz güneş hasarından en çok etkilenen ve yaşlanma belirtilerine en açık bölgedir. Bu nedenle göz çevresi bakım kremlerimde  güneş koruyucu olmasına özellikle  dikkat ediyorum. 
Clinique Superdefence SPF20 göz çevresi kremi, içerdiği titanium dioxide ile UVA-UVB ışınlarına karşı en etkin ve hassas korumayı sağlıyor. 


Tüpte olması hijyenik kullanım sağlıyor. 15 ml.lik tüp size uzun süre yetecektir.
Hafif  ve ışıltılı bir rengi var, göz çevrenize sürdüğünüzde anında aydınlatıyor ve canlandırıyor. Nemlendirmesi harika. Anında emiliyor ve gün boyu etkisi sürüyor. Tüm cilt tiplerine uygun.


Elimde bitmek üzere olan  All About Eyes Rich Yoğun Göz Çevresi Bakım Kremi'ni de yorumladığımda, Clinique'in bütün göz çevresi bakım krem ve serumlarını denemiş olacağım. Aralarında memnun kalmadığım  veya cildime zarar veren kesinlikle olmadı. Dönemsel ihtiyaca yönelik olarak değişiklik yapıyorum. Ancak Superdefence SPF20  daha iyisi çıkana kadar 1 numarada kalacak gibi görünüyor. Kullandıysanız sizin de yorumlarınızı okumak isterim :)


4 yorum:

  1. Ya ben de Even Better serisine aşığım ama bunu da çok övüyorlar ne dersin Even Better dan daha mı iyi??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Even Better daha çok koyu halka, morluk ve şişlik sorunu olanlara yönelik..kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum..Superdefence ise yaşlanma karşıtı ve güneş koruyuculu..ikisinin de nemlendirmesi harika ama soruna yönelik kullanmak lazım..öptüm çok

      Sil
  2. Yediden Yetmişe Blogger Buluşması 1

    Uzun zamandır plandığım blogger buluşmasını, sevgili Saglıklı Mutfak Hilal ile gündeme getirmeye karar verdik.

    Bundan bir kaç sene önce yaklaşık 120 kişinin katıldığı bu güzel buluşmayı yenilemek ve siz blogger dostlarımızla tanışmak istedik.

    İstanbul'da bulunan tüm moda, yemek, teknoloji, anne-bebek, gezi, mekan, fotograf, dekarasyon, makyaj yazan tüm blog yazarları bu buluşmaya davetlidir.

    Bizlerle keyifli bir kaç saat geçirmek isterseniz, yapmanız gereken bulusma2014@gmail.com adresine isim, soyisim ,blog adı ve telefon numaranızı yazarak "Geliyorum" demek.

    80 kişi ile sınırlı olan bu güzel buluşmada sizleri çok güzel hediyeler bekliyor olacak.

    Haydi acele edin. Katılım ücreti 25 Tl dir. 3 mayıs cumartesi günü yapılacaktır.

    Tüm detaylar www.birdemliksohbet.com adresinde..

    Sormak istediğiniz her bilgi için bizlere, bulusma2014@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. davetiniz için çok teşekkür ederim. İstanbul'da olsam kesinlikle kaçırmazdım ama maalesef Ankara'dayım ve Cm.tesileri de çalışıyorum. Bir başka etkinlikte umarım birlikte olma fırsatımız olur. Sevgiler,

      Sil