LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

16 Mart 2015

M.A.C. Isabel&Ruben Toledo Lansmanı - AnkaMall



Ankara'da  uzun zamandır yapılmasını dört gözle beklediğimiz M.A.C. lansmanı, geçtiğimiz hafta AnkaMall M.A.C mağazasında gerçekleştirildi. 





Modanın romantik çifti Isabel and Ruben Toledo'nun hazırladığı koleksiyonun ön tanıtımı için Ankara'lı Kozmetik bloggerları biraraya geldik. 












AnkaMall Mac mağazası ekibi, başta güleryüzü ve zerafetiyle Berna Hnm, Şükrü Bey, Emre Bey, Pınar Hnm, Bilge Hnm ve  Cihangir Bey bizi harika ağırladılar. Toledo koleksiyonu ve Cinderella koleksiyonunu birlikte görüp kendinden geçen kozmetik delisi bloggerların yüzlerce sorusunu büyük bir sabırla cevaplayarak uygulamalar yaptılar, koleksiyonları anlattılar, minik tüyolar verdiler. Bunları yaparken yüksek enerjileri ve neşeleri hiç eksilmedi. Uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir lansmana katılmamıştım hepsine teşekkür ediyorum.





Toledo koleksiyonu Isabel&Ruben çiftinin siyah/beyaz grafik tasarımlarıyla hazırlanan  farklı ambalajlarda, 6'lı renklerde 3 far paleti, 3 ışıltılı göz kalemi, 4 maskara, 3 ombre allık, 6 tonda ruj ve gloss, 3 oje,  allık fırçası ve makyaj çantasından oluşuyor. 


Far paletleri, kalem ve maskaralardaki iddialı renklerle makyaj nasıl olur diye düşünürken Pınar MUA'nın  uyguladığı makyaj ve uygulama tüyoları hemen bu renkleri kullanma isteği doğuruyor.



Mat ruj ve glosslar harika kırmızı tonlar barındırıyor. Opera özellikle dikkat çekici bir kırmız, mutlaka bakılmasını tavsiye ederim. Oxblood ise serinin tek nude ruju, şimdiden yok satıyor. 





Kalemlerin kalıcılığı konusunda garanti verebilirim, resim için elime sürdüğüm kalemleri gece boyu çıkartamadım. Bol ışıltılı Petrol Blue'ya kayıtsız kalamadım ve aldım. Aklım ise nefis menekşe tonlu Designer Purple'da.

Mat yapıdaki ombre allıkların bence tek eksik yanı  kapağında aynasının olmayışı. Ayrıca pigmentasyonlarının biraz zayıf olduğu söyleniyor ancak benim gibi beyaz tenli iseniz bu bir sorun değil. 

Oje serisindeki Vixen isimli bordo oje ise, oje bağımlılarının es geçemeyeceği bir renk.




Gelmesini sabırsızlıkla beklediğim Cinderella koleksiyonu ise kraliyet rengi olan lavanta rengi ambalajlarıyla zaten görür görmez kalbimi fethetti. 
Bu koleksiyon tam masal prenseslerine layık oldukça ışıltılı, nude tonlardan oluşuyor. 




Koleksiyonun en dikkat çekici parçası far paleti. Bol ışıltı içeren aydınlatıcı pudraları ben çok sevdim, ancak makyajda ışıltı sevmeyenlerin pek hoşlanacağı parçalar değil. 




Işıltılı dokudaki iki nude ruja ise bayıldım. Şükrü Bey'in tavsiyesi ve uygulamasıyla da Royal Ball rengi alışveriş çantama derhal ilave oldu. 






Bu iki özel koleksiyonun dışında MAC'in en beğenilen rujları, glossları ve  aynı tonlarda çıkartılan dudak kalemi koleksiyonu Pencilled In ve Haute&Naughty koleksiyonlarını da detaylı inceleme imkanı bulduk. 



M.A.C. ürünlerini saatlerce inceleme ve deneme fırsatı zaten harika bir hediye iken, bir de bu serinin ombre allıklarından Kindergarten Red hediye edilince mutluluğumuzu tahmin edersiniz. 





Bu harika etkinlik için M.A.C AnkaMall ailesine tekrar teşekkür ediyorum. 
Bu ürünleri yakından incelemek ve detaylı bilgi almak için özel bir davete gerek yok. 
AnkaMall MAC'e yolunuz düştüğünde (-ki mutlaka gidin) bu harika ekip size her konuda yardımcı olacaktır.  







10 yorum:

  1. Çok güzel bir lansman olmuş canım,Opera rujlarda çok dikkatimi cekti mutlaka denemek isterim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğeneceğini düşünüyorum cnm, sevgiler :)

      Sil
  2. harika bir gün olmuş,ahh orada olmak vardı dedim yazını okurken cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm sen gel, seninle de bir keşif turu yaparız :)

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzel renklere sahip.Sevgiler...))

    YanıtlaSil
  4. Şahane bir koleksiyonn .) Çok güzel geçmişşş :)

    YanıtlaSil
  5. Yakınımdaymışsınız:) Çok güzel görünüyorsunuz...

    YanıtlaSil