LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

16 Aralık 2009

VE İŞTE KAMPANYA TALİHLİSİ :))))))))

Öncelikle bu çekiliş için bana yorum bırakan, izlemeye alan, bloglarında duyuran ve güzel dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.

Bloglardaki hediye kampanyalarını birbirinin aynı bulan ve eleştirenler de var elbette ama bence hediye bu işin sadece sembolik kısmı..

Ben bu sayede birçok blogger tanıdım, yeni bloglar keşfettim. Hiç tanımadığımız, belki hayatımızda hiç karşılaşmayacağımız birilerine güzel dilekler göndermekten daha hoş ne olabilir ki..Ne diyelim hediye bahane, arkadaşlık şahane :)

Çekişili nasıl yaptığıma gelince, haksızlık olmaması için birden fazla yorum bırakan arkadaşların fazla yorumlarına yer vermedim. Herkes sadece bir kez katılmış oldu. Bütün maillerin dökümünü aldım, katlayıp karıştırdım veeeeeeeeeee işte kazanan :



Nur dedi ki...
Herkese bol şans.Hediyeler çok hoş : http://ucuzca-nur.blogspot.com/2009/12/yine-bir-blog-kampanyas.html
13 Aralık 2009 09:14




Sevgili Nur, posta bilgilerini mail olarak gönderirsen en kısa sürede paketini sana ulaştıracağım. Şansın hep bol olsun.


Yeni kampanyalarda tekrar buluşmak üzere sevgiyle kalın..........


6 yorum:

  1. tebrikler kazanan arkadaşa :)

    YanıtlaSil
  2. tbrkler nur :) adaletli bir çekiliş olduğu belli o kadar döküm almak boşa olmaz dimi.hadi hayırlı olsun nice izleyicilerin olması dileğiyle cnm

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler, çok şanslısın Nur dilerim şansın daim olur:)

    YanıtlaSil
  4. nuuuurrrr güle güle kullaan....
    tebrik ederim...
    selamlar...

    YanıtlaSil
  5. tebrikler nur güle güle kullan...

    YanıtlaSil