LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

24 Aralık 2009

Velev ki Ciddiyim !!!



Son zamanlarda dış kaynaklı nedenlerden dolayı moralim yerlerde..Bir tarafı düzelteyip derken başka taraf bozuluyor..Depresyona mı girsem acaba diye düşünüyorum bazı bazı..Bu tip durumlarda bana en iyi gelen şeyler -canım kankilerime vıdı vıdılarımla eziyet etmenin dışında:)- dans kursum, güzel bir film veya beni benden alacak güzel bir kitap..

İşte tam böyle bir günde postacı kapıyı iki kere çaldı veeeee Gülse Birsel'in yeni kitabı hem de adıma imzalanmış olarak geldi !!!! (teşekkürler İdeefixe)
Ben sıkı bir Gülse Birsel hayranıyım. Daha önceki üç kitabını ve SABAH Gazetesindeki köşe yazılarını severek okudum ve tekrar tekrar okuyorum. GAG'da çok başarılıydı. Hırsız Var filmine de çok gülmüştüm. Vee Avrupa Yakası!!! Üstüne komedi dizisi tanımam. Çarşamba günleri eve gitme sebebimdi. Benim gönlümde tek rakibi Cem Yılmaz'dır(Bir de Komedi Dükkanı vardı hakkını yemeyeyim şimdi, ne yazık o da bitti..) Bittiği için çok çok çok üzgünüm.

Yeni kitabına gelince, gelenek bozulmamış, adı : Velev ki Ciddiyim!!!

Tam Gülse Birsel tarzında, kısa sürede keyifle okuyacağınız ve güleceğiniz bir kitap.Özellikle ağlayan zırlayan çocuklar ve onların ilgisiz ebeveynleriyle ilgili tespitleri ve çözüm yollarına bayıldım, aynen katılıyorum :))

Sevgili Gülse Birsel, seni ve çalışmalarını daha sık görmek istiyorum. Sevgili Sinan Çetin ve ATV ! "Avrupa Yakası"nın DVD'sini falan çıkarın, tekrarını yayınlayın, ben kendi adıma bıkmadan defalarca seyredebilirim.




4 yorum:

  1. daha dün akşam bir programda bu kitabını anlatıyordu Gülse Birsel... Eminim çok iyi bir kitap olmuştur. En kısa zamanda alıp okuyacağım, çok meraklandım.

    YanıtlaSil
  2. Ben de seviyorum Gülse Birsel'i. Okuyalım bakalım. Moralini düzeltmiştir umarım :)

    YanıtlaSil
  3. Ayşegül, keyifli bir kitap tavsiye ederim.
    Zizimbizim, düzeltti gerçekten, boş boş güldüm öle :))

    YanıtlaSil
  4. Gülse Birseli severim bende. Henüz izleyemedim ama 7 kocalı hürmüzde de iyiymiş :)

    YanıtlaSil