LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

5 Nisan 2010

Evlilik Hazırlıkları 1: Devam :)

Evlilik Hazırlıkları yazı dizime gelen yoğun ilgi için herkese teşekkür ederim. Elimden geldiğince tüm mailleri cevaplamaya çalışıyorum.

Nerde kalmıştık :)..



Müzik seçimi, yiyecek ve içecek kısmı tamamen katılacak kişilerin zevklerine bağlı. Ancak yine konsepte bağlı kalmak keyifli olur. Bir de gelini güldürecek, biraz muzur sürpriz bir pasta veya kurabiyeler çok güzel olabilir. Artık iyi pastanelerin hepsi özel pastalar veya kurabiyeler hazırlıyor. Internetten beğenip bastığınız bir resmi götürüp yaptırabilir veya yeteneğinizi varsa kendiniz hazırlayabilirsiniz.





Veya Yurtdışında pastaların üstüne konan komik aksesuarları (anne-babalara kalp krizi geçirtebileceğinden) Bekarlığa Veda partilerinde kullanabilirsiniz :)

Geline bu gecenin hatırası olarak kalabilecek ufak bir hediye hazırlayabilirsiniz. Genellikle bu geceler için Anı Defterleri hazırlanır. Ancak resimlerde gördüğünüz tabaklar veya birlikte çekilmiş resimlerinizden kolajlar yaparak kenarına yazacağınız özel cümleler hoş ve duygusal seçenekler olabilir.




Sadece gelin için değil, geceye katılan tüm davetlilere verilecek minik armağanlar hazırlayabilirsiniz. Resimde gördükleriniz nikah şekeri olarak düşünülmüş.Fiyatları yüksek olur diye düşünebilirsiniz, ancak Bekarlığa Veda partileri için çok daha az sayıda gerekeceğinden çok daha uygun olabilir.



Kına, birkaç yıl öncesine kadar ben dahil pekçok kişinin istemediği bir aktiviteydi. Ancak son yıllarda herkes severek bu geleneğimizi yerine getiriyor. Nedense ben uğurlu olduğuna inanıyorum :). Gecenizin bir bölümünde bu töreni gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda tabiiki aile büyükleri size gereken yardımı yapacaktır :)

Gecenin sürpriz seçeneklerini sonsuz sayıda çoğaltmak mümkün. Dansöz çağırmak, falcı getirtmek (hiçbir kızın hayır diyeceğini sanmıyorum :) gibi. Tamamen bütçeniz ve hayalgücünüze bağlı.

En önemlisi sevdiğiniz arkadaşlarınızla, düğün telaşından ve yorgunluğundan uzak, gönlünüzce bir gece geçirmek. Tüm sorunları dışarda bırakıp bu güzel telaşların tadını çıkarmaya bakın :)



...devamı yakında :)))

resimler internetten alınmıştır

2 yorum:

  1. nasıl hızlı geçiyor değil mi nilgün
    tadını cıkar diye hep derlerdi ama insan heyecandan hatırlayamıyor cok fazla. bizde diyelim adettendır tadını cıkarsın herkes:)

    YanıtlaSil
  2. çok doğru canım, en güzel günler koşturmacayla geçiyor insan ne olup bittiğini anlamıyor ...

    YanıtlaSil