LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

17 Haziran 2010

SallyHansen-Instant Cuticle Remover-15 sn.de manikür!


Daha önce burada yazdığım yazıda Markafoni'den aldığım Sally Hansen ürünlerinden bahsetmiştim. Özellikle ilk kez deneyeceğim 15 sn'de Tırnak eti çıkarıcı'yı merak ediyordum.

Sevgili Did Dans la Mode çok memnun kalacağımı söylemişti, gerçekten haklıymış.
Ben dışarıda manikür yaptırmayı pek tercih etmiyorum. Hem hijyen açısından pek sevmiyorum, hem de benim cildim çok hassas, ne kadar dikkat edilirse edilsin kanıyor, iki üç gün acıyor falan. Özel bir durum yoksa kendi manikürümü kendim yapıyorum. Bu tarz ürünler işimi kolaylaştırıyor. Daha önce yerli-yabancı bir sürü markayı denedim ama pek de memnun kalmamıştım. Ancak bunu çok beğendim.


Küçük bir şişede jel formunda bir ürün. Tırnak etlerinize, alt resimde görüldüğü gibi sürüyorsunuz. 15 sn.bekletiyorsunuz. Sonra tırnak eti iticinizle veya tahta çubukla tırnak etlerinizi itiyorsunuz. 1 dakikadan fazla bekletmeden ellerinizi sabunlu suyla yıkıyorsunuz. İşte bu kadar. Kesmeye falan gerek kalmadan yeni manikür yapılmış gibi oluyor. Çok sorunlu, kuru yerler varsa onları alabilirsiniz. Bittiği anda tekrar alırım, çok memnun kaldım :)


6 yorum:

  1. süper oldu bunu oğrendıgım cnm :) gule gule kullan hemen alıp denemeyı dusunuorum !

    YanıtlaSil
  2. Bunu manikür yaptırdığım yer kullanıyordu ama ben kendim yapabileceğimi sanmadığım için almamıştım. Senin önerinden sonra almak şart oldu madem evde kendim uygulayabilicem :) Diğer üründen de memnun kaldın mı peki??

    YanıtlaSil
  3. Tam bana göre bir şey bu...
    Yorumun için teşekkürler,ben de deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. hayatımda kullandığım en iyi ürünlerden bri:)

    YanıtlaSil
  5. Ben de istiyorum... Almalıyım en kısa sürede...

    YanıtlaSil
  6. Fluffy, Fly, Lovebug tavsiye ediyorum deneyin :)
    Did'ciğim, diğer üründen de memnunum ama olmazsa olmaz değil benim için..Dayanıklı bir parlatıcı..Ama manikür olayı kurtarıcı oldu :)
    Seda'cım aynen katılıyorum sana :)

    YanıtlaSil