LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

24 Haziran 2010

Yaşasın Özgürlük!


Haftalardır yazıyorum bişeyler, az çok biliyorsunuz sıkıntımı..Beklenen son nihayet dün gerçekleşti: İSTİFA ettim!!!

Uzun zamandır bu kadar huzurlu uyumamıştım..Sabah karnıma ağrılar girmeden işe gittim..Masamı dosyalarımı falan toparlıyorum, çekmecelerimi boşaltıyorum, en önemlisi bilgisayarımı temizliyorum...Bu arada bloga bişiler yazmaktan da geri kalmıyorum tabii :)

İşimi severek yaptığımı her fırsatta söylüyorum..Ayrıca fazlasıyla da sabırlı biriyimdir..Çünkü zor insanlarla çalıştım hep..stres yönetimininden anlarım az çok...ancak ben gerçek Patronlarla çalıştım, bunun gibi baba parasıyla "patronculuk" oynayanlarla değil..Patron olmak ben VIP'yim diye kasılmakla olmuyor..İnsanları aşağılamayı, hor görmeyi hatta ezmeyi patronluk zanneden vicdan yoksunu bu insan benim patronum olamaz..Kendime hakaret sayarım..Üstelik bir de kuş beyniyle dengesizce konuşmaya kalkınca eh benim sabrım da bir yere kadar..Yaptığım işi beğenmeyebilirsin, o zaman memnun değilim der yollarsın..Ama kendi bilgisizliğini kapatabilmek ve benim tahammül sınırımı ölçmek için, bana göre hakaret boyutuna varan kelimeler kullanamazsın..İstifayı basınca da kuyruğunu kıstırıp yanlış anlaşıldı diye geri adım atamazsın..Kimseye muhtaç olmadan, kendi ayaklarımın üstünde durabilmek için çok çalıştım ben, böyle kişiliksiz insanlar için kendimden taviz vermedim bundan sonrada vermem..Bu sıkıntılı ortamda belki kolay kolay iş bulamayacağım, belki çok zorlanacağım..Ancak iç huzurum ve ruh sağlığım herşeyden önemli..Hele bir de babamın ameliyatı sözkonusuyken böyle saçma insanlarla vaktimi ve enerjimi harcamayacağım..Çok şey atlattım, bunu da atlatacağım..Güzel düşüncelerinizi ve enerjinizi eksik etmeyin olur mu:)

22 yorum:

  1. hayırlı olsun:) umarım güzel şeylerin başlangıcı olur

    YanıtlaSil
  2. hayırlısı olsun canım.
    Allah bundan sonra yolunu açık etsin ve gönlüne göre versin:)

    YanıtlaSil
  3. Canım bencede iyi yapmışsın.Stresli ortamda çalışmak çok korkunç bişi bide kendini bilmez insanlar.Hayırlısı olsun canım bir kapı kapanır bir kapı açılır unutma:)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlısın olsun canım.
    Umarım istediğin gibi seni de iyi anlayabilecek kişilerle çalışırsın.
    Babana çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  5. Canım çok iyi yapmışsın insanın huzuru olmadıktan sonra istediğin kadar işini severek yap bir noktada sıkıntılar başlıyor. Umarım bu son senin için harika bir başlangıcın kapılarını aralar. Ne güzel komşuymuşuz aslında seninle çok uzaklara gitme bari belki bir gün karşılaşırız :))

    YanıtlaSil
  6. iyi etmişsin.. benim de basımdan aynısı gecti.. bilmez miyim.. para olunca güç oluyor ellerinde ya, köpek muamelesi yapmayı hakları gibi görüyorlar bize.. bosver, kafan rahat etsin. gercekten cok seındım senın adına. kumanda panelinde okuyunca, kendım kurtulmus kdr sevındım.. benım de safak 6.. ssk lı oldugum için, borcumu ödüyom.. son 6 gunum:))

    YanıtlaSil
  7. Haha, resim konuyla cok uyumlu olmus :)

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun canım, inşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş ve patron bulursun. Ben de bunun gibiler yüzünden çalışma hayatından soğudum. Kızımı kreşe verdikten sonra, çalışma hayatına geri döndüğümde; kimin eline düşücem acaba korkusu taşıyorum. Bir yandan çalışma ihtiyacı içindeyken, bir yandan da böylelerinin kaprislerini çekmek çok zor. Daha evvel işyerinde ciddi mobbinge maruz kalmış ve tüm vücudunu yaralar sarmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ben de o işyerinden, doğum günümde istifa ederek, kendime hediye vermiştim. Dilerim sen de en kısa sürede rahatlar ve iyi bir iş bulursun.

    YanıtlaSil
  9. geçmiş olsun huzursuz bir iş ortamından daha yıpratıcı bir şey olamaz diye düşünüyorum.babanada şifalar diliyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. geçmiş olsun :)
    babana acil şifalar ve sana da en hızlı tarafından gönlünden geçen işe biran önce kavuşmanı diliyorum..

    YanıtlaSil
  11. Stresli,değerinin anlaşılmadığı,emeğinin takdir edilmediği yerde çalışmaktansa,ordan çıkıp gitmek en mantıklısı,en huzurlusu...Sen işini sevdiğin sürece mutlaka bunu icra edeceğin yeri de bulursun.Bundan sonrası için bol şans,başarı sende zaten;)

    YanıtlaSil
  12. beni anlattın sanki canım,iyi yapmışsın 3 kuruşluk, çalışan kıymeti bilmeyen bir patronla çalışmak gerçekten zor,allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

    YanıtlaSil
  13. iyi olmus. eminim iyi bir is bulursun.bu kadar tecruben varken kriz ortaminin seni cok etkileyecegini sanmiorum.
    babana gecmis olsun, acil sifalar dilerim.

    YanıtlaSil
  14. Selamlar canım, ben namı diğer "hobicell"

    Bundan sonra;

    http://hobibox.blogspot.com/

    Adlı blogumdan sizlere seslenicem. Googleın bitmek bilmez sorunları yüzünden, siteme ulaşılamıyordu. Bu yüzden çareyi taşınmakta buldum. Umarım yeni evimde beni yanlız bırakmaz, yorum ve ziyaretlerinizi esirgemezsiniz. Şimdiden teşekkür ediyor, kocaman sevgilerimi bırakıyorum.

    hobibox (Afet Ergü)

    YanıtlaSil
  15. Canım hayırlısı olsun, o rahatlama nasıldır bilirim.. Hersey gönlünce olsun umarım daha az stresli degerinin bilindiği bir iş bulusun

    YanıtlaSil
  16. ARKADAŞLAR,HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM... BU KADAR GÜZEL İNSAN BENİM HAYATIMDAYKEN SIRTIM YERE GELMEZ...KENDİMİ O KADAR GÜÇLÜ HİSSETTİRDİNİZ Kİ HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYORUM!!!

    YanıtlaSil
  17. sevgili adaşım; nilgünüm; bilirim o duyguyu.. insan kendini böyle dünya üzerinde kanatlanıp uçuyor bulutlarda yürüyor sanıyor değilmi?
    güzel günler senile olsun.. bundan sonra istediğin gibi olsun.. şansın bahtın yolun açık olsun...

    YanıtlaSil
  18. Nilgüncüm çok geçmiş olsun, gözün aydın kurtulmuşsun da denebilir. İnşallah süper bir çalışma ortamın, harika iş arkadaşların olur ve ilerde bugünleri anı niyetine üzeri soğumuş bir şekilde gülerek anlatırsın, felsefeyi unutma: kalbini temiz tut, güzel bir ortam ve iş seni mutlaka bulacaktır;)

    YanıtlaSil
  19. hayırlı olsun özgürlüğün:) umarım bundan sonra doğru düzgün insanlarla çalışma fırsatı bulursun:)

    YanıtlaSil
  20. hayırlı olsun canım!!! hayatta senden ve ailenden değerli kimse yok başka hiçkimse için canını sıkmaya değmez ben de böyle bir adım attım evet sonrasında çok zor iş buldum ama geri adım atmadım ve şu anda zor dönemlerin sonunda mutlu huzurlu bir işim var.. babacım hep der "günün en karanlık zamanı gün doğmadan öncedir" .. babana da şimdiden çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  21. canım üzüldüm olaylı işten ayrılmana hayırlısı olsun en iyisini yapmışın allah gönlüne göre verir inş.baban içinde acil şifa diliyorum kendine iyi bak olurmu:)

    YanıtlaSil
  22. 8.Kural
    Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilir.

    Canım benim hiç merak etme en kısa zamanda daha güzel bir iş bulursun. Küçük bir mola sana da iyi gelir. Çook öpüyorum.

    YanıtlaSil