LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

12 Temmuz 2010

Clinique Güneş serisi: 30 SPF yüz kremi

Yaz-kış güneş kremimi sürmeden evden çıkmadığımı hep söylerim. Pekçok değişik markayı denedim ama sonuçta hep Clinique'e geri dönüyorum :)

Yeni çıkan SolarSmart teknolojisine sahip Clinique Güneş serisi cildimizi daha uzun süre korurken onarıcı içeriğiyle, bugünkü güneş keyfimizin yarın kırışık, ince çizgi, lekelenme olarak bize geri dönmesini önlüyor. Antioksidan etkisi yaratıyor.Hassas ciltlere uygun.Allerji testinden geçirilmiş. Terlemeye ve suya dayanıklı. Yağsız ,kokusuz ve gözenekleri tıkamıyor.

5 yorum:

  1. benımde almam lazım bitti benimkide çilekte uygundur sanırım cnm bakıım bi güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. aynen ben de oyle ne denerse deniyim geri donuyorum clinique'e yalniz ben yuzume degil vucuduma suruyorm. yuzume yesil tupte olani kullaniorum.

    YanıtlaSil
  3. ben yazını geç gördüm,yüzüm için Avene 40 koruma aldım ,akne yapmayan serisinden ,kullanan oldu mu acaba??

    YanıtlaSil
  4. Slm:)bende bu koruyucuyu kullanmaya başladım bugün ancak kokusu bana biraz tuhaf geldi acaba bozulmuş olabilir mi diye düşündüm size sormak istedim hoş bir kokusu mu var normalde?

    YanıtlaSil
  5. Clinique ürünleri %100 parfümsüzdür.Kötü bir koku varsa ürün bozulmuş olabilir. Son kullanma tarihine bakmanızı veya yeni aldıysanız aldığınız yere götürmenizi öneririm.

    YanıtlaSil