LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 Eylül 2011

Bitenler !!!




Tatildi, sıcaklardı, yeni iş stresiydi falan derken kendime bakamadığımdan fazla ürün de tüketemiyordum, bitenleri de fotolayıp yazmaya vakit bulamadan çöpe yolluyordum  bir süredir..Neyse elimizde bunlar var şimdilik:) Resimde numaralandırmayı unutmuşum ama isimler gayet net okunuyor zaten ..

1- Clinique vücut için  50 faktörlü güneş kremi : Yüz için olanını burada anlatmıştım. Beyaz ötesi cildime bolca uyguluyorum ve hiç kızarmadan rahatça güneşlenebiliyorum..(Güneşleniyorum derken kendimi güneşin altına atmıyorum tabii ki..Uzun zaman önce bu tarz güneşlenmeyi bıraktım.). Acı yok, soyulma yok.Yazın tatil öncesi tekrar alacağım bir ürün..

2- Olay Regenerist Peeling etkili termal cilt bakımı..Bayıldığım bir yüz peelingi bu..Detaylı yazısı burada...Biter bitmez tekrar aldım..

3- Olay Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi..tek ürünle 7 güçlü faydayı bir arada sunan aynı zamanda 15 SPF'si olan nemlendirici..Ben gayet memnun kaldım...Fiyatı çok uygundu..Uzun bir süre kozmetik malzemelerine fazla para harcamamaya kararlıyım.. Bu arada Olay Markası Makyaj Bloglarına özel bir tanıtım yapacakmış, umarım Ankara'lı bloggerları da düşünürler :))

4- SebaMed Visio Gentle Cleansing Milk.. Makyajı temizlerken cildi nemlendiren bir makyaj temizleyici süt.. Boya maddesi içermiyor, ph5.5 değeri ve içeriğindeki bitkisel özlerle cildin bakımını da yapıyor. Az miktarda pamuğa dökerek makyajınızı kolayca temizliyor..çok uzun süre dayandı bana, tekrar alacağım bir ürün..

5- DermoKil  Tonik.. DermoKil ürünlerini merak ediyordum. Sadece tonik ve el kremini deneme fırsatım oldu..Her cilt tipi için ayrı serisi var. Ben normal ciltler için olanını denedim. Oldukça hafif, alkolsüz, kokusuz (sadece yağlı ciltler için olanında % 0.03 alkol varmış). İçeriğinde papatya, gliserin, salyangoz kabuğu salgısı, provitamin B5 gibi cilt bakımına yardımcı maddeler bulunuyor. Onsuz yapamam demiyorum ama tekrar kullanabileceğim bir ürün..

6- Nivea Invisible Black&White Deodorant. Bu pudralı deo lardan nefret ediyorum artık..ne kadar dikkat edersem edeyim üstüm başım bembeyaz leke oluyor..bu deo'yu sırf bu yüzden denedim..Beyaz giysilerde gerçekten bir sararma yapmıyor,  siyahlarda ise tamamen lekesiz olmasa da diğer pudralılar kadar beyaz beyaz olmuyor. Kokusu gayet güzel..Denemenizi tavsiye ederim..





- E.L.F. Tinted Moisturiser Spf 20..ne zaman aldığımı hatırlamadığım E.L.F. Studio serisinden renkli nemlendirici...Yokluktan kullanayım bari diye çekmeceden çıkardım..ilk başlarda hoşuma gitmese de zamanla birbirimize ısındık..Rengi yok denecek kadar az, kapatıcılığı hiç yok, ancak güzel nemlendiriyor, hatta belli belirsiz cildi düzgünleştiriyor, bide 20 faktör koruması var, idare eder yani ama tekrar alır mıyım, sanmıyorum...

- Clinique Take the Day of Make up Remover ..Özellikle waterproof makyajlar için  sürekli kullandığım iki fazlı makyaj temizleyicisi...göz, kirpik ve dudaklar için..Resimdeki seyahat boyu (tatil için idealler)..Alerjik gözlerim nedeniyle, dayanıklı makyajları çıkarmak için başka ürün kullanmıyorum.

- NYX Gloss (Peach) ...Bu yaz bitirebildiğim tek gloss olma başarısına erişti ve burada yerini aldı :) Bu glossların tamamına bayılıyorum...Burada detaylı bir yazı yazmıştım.. Bu arada ben fazla kargo ücreti olmayan bazı sitelerden hala ufak tefek alışverişler yapıyorum ve sorunsuz geliyor ürünlerim...

şimdilik bu kadar...öptüm hepinizi :)

3 yorum:

  1. CLINIC HER ZAMAN VAZGEÇİLMEZİMDİR! EN GÜVENDİĞİM MARKADIR! BU ARADA PROFİL YAZINI ÇOK BEĞENDİM NE KADAR DOĞRU YAZMIŞSIN ZAMANLA TANIRSINIZ! BENDE TANIMAK İSTEYENLERDENİM TAKİPTEYİM;) SENİ DE BEKLERİM CANIM;) http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. dermokil´den kil maskem var sadece ama simdiden bitecek diye üzülüyorum, bence genel olarakda olaz ürünleri cok güzel : )

    YanıtlaSil
  3. Tşk.ler Esra'cım ben de takipteyimi:))

    Sevgili Viva, dermokilin kil maskesini merak ediyordum, okudum blogunda, ancak yorum gönderemiyorum sana neden olabilir?

    YanıtlaSil