LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

4 Haziran 2012

Clinique Chubby Stick'lerime kavuştum!!!!

Clinique, çıktığı andan beri fenomen olan Chubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcılarına 10 yeni renk kattı. Pekçok blogger da bu konuda tanıtım yaptı. 
Ben de Temmuz'da çıkacak bu yeni renklerden kesin almalıyım diye düşünürken, meğer benim bebeklerim kargoda beni bekler dururmuş. Paketlerim maalesef hala eski adresime gidiyor. Kargo firmalarını o kadar bunalttım ki  benden başka kimseye teslimat yapmıyorlar ama elime geçmeleri uzun sürüyor. 
Olsun sonuçta bu şekerlere kavuştum. Hem doğum günüme bu kadar az kalmışken,  erken gelen doğum günü hediyesi gibi oldu. Teşekkürler Clinique!!!!


Bana gönderilen renkler 13 mighty mimosa ve 11 two ton tomato. İkisi de benim cildime çok uygun renkler. Mighty Mimosa dudaklarıma belli belirsiz pembelik verdi, gündüz kullanmak için ideal. Two ton tomato ise çok güzel bir kırmızı. Benim dudaklarımın  soluk rengini anında canlandırdı. Daha önce kullandığım yine kırmızı tonlu Chunky Cherry artık bitmek üzereydi. Bu renk rahatlıkla onun yerini alabilir :) Renklerinin güzelliğinin dışında içerdiği shea, mango ve jojoba yağlarıyla dudaklarınızı yumuşacık yapıyor.
 











Clinique'ten hediye  kazanabilirsiniz!!!!!!
Kendi Chubby Rengini Yarat ve Chubby ile en yakın dostlarını kazan



8 Haziran'a kadar  "Facebook.com/cliniqueturkiye" sayfasına girerek kendi Chubby renginizi yaratabilir, size özel renginizle sevdiklerinize bir öpücük gönderebilirsiniz. Uygulamanın galerisine kaydettiğiniz  size özel renginiz oylanacak en çok oyu alan ilk 100 Chubby rengi yaratıcısı harika bir hediye seti kazanacak.

 Satış Fiyati 49 TL



3 yorum:

  1. çok güzel gözüküyorlar nilgünüm birde dudaklarda görsek;)
    clinique banada gönder yaw:)

    YanıtlaSil
  2. sürüp çektim ama beğenmedim çektiklerimi ...yeniden çekip yayınlayacağım :)))

    YanıtlaSil
  3. Cliniqieeee çok ayıp ama hani bize :)
    Şaka maka güle güle kullan canım :)
    hepsi çok cici.
    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil