LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Haziran 2012

CLINIQUE YAŞLANMA KARŞITI BB CREAM-SPF30


Hepimizin bildiği gibi son günlerin en popüler cilt bakım ürünü BB Kremler. 
Clinique Yaşlanma Karşıtı BB Cream yağsız, yüksek koruyuculu içeriği ile renk eşitsizliğini, sivilce izlerini, gözenekleri yok etmeyi vaad eden, nemlendirici formülüyle ince çizgileri azalttığı belirtilen bir krem. 
İnsan bir kremden daha ne isteyebilir ki:) Bu kadar çok şey vaad ettiğine göre mutlaka denemem gerektiğine karar verdim. 


Cildime uygun olarak bana önerilen en açık tonu olan   01 Shade.




Formülü  oldukça yoğun. Mercimek tanesi kadar sıktığınızda bütün yüzünüze yetiyor. Yoğunluğundan dolayı cildime kolay yediremem diye düşündüm ancak düşündüğüm gibi olmadı. Günlük cilt bakımımı yaptıktan sonra nemlendiricimin üzerine kullanıyorum. Yağlı ciltlerde nemlendirici olmadan da kullanılabilir ancak kuru ciltlerde mutlaka bir nemlendirici kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Ben bu ürünü fırça veya sünger ile sürmekten hoşlanmadım, direkt elimle yedirdim.


Cildimde hissettirdiği ilk etki yumuşaklık. Öyle yağlı veya yapışkan bir his asla vermiyor. Cildiniz kadife gibi yumuşacık oluyor.
Kapatıcılığı orta düzeyde. İstenirse üstüne hafif bir pudra geçerek kapatıcılığı arttırabilirsiniz. Tek başına sürüldüğünde asla parlama yapmıyor. 


Sürdükten sonra cildime verdiği aydınlık  etkiye bayıldım. 
Kalıcılığı çok yüksek. Bu nedenle çok iyi bir makyaj bazı olarak da kullanılabilir.







İçeriğindeki SPF30 ve yüksek UVA koruması sayesinde cildin uzun süre genç kalması sağlanıyor. Ayrıca anti-oksidanlar cildi tüm dış etkenlere karşı koruyor, anti-iritatlar'da cildi sakinleştirip yatıştırıyormuş.
Benim cildim oldukça hassas bir yapıya sahip. Bu kremi  yaklaşık 5-6 gündür kullanıyorum. Cildimde alerjik hiçbir reaksiyon, sivilce, kızarıklık vs. oluşmadı.


Ancak cildinize bu üründen başka hiçbirşey kullanmasanız bile akşam makyaj temizleme ürününüzle cildinizi temizlemeyi unutmayın!
  

3 yorum:

  1. son zamanlarda en çok mrak etiiğim ürünlerden biriydi:) iyiki yazdın...
    çekilişimede beklerim, öptüm:)

    YanıtlaSil
  2. merak ettim yazın çok iyi oluyor bu bb cream ürünleri... bende de missha bb'cream'ler var cnm inanılmaz memnunum onlardan bitmeden baska bişiy almak istemıyorum...iyi günlerde kullan canımın içi..

    YanıtlaSil
  3. slm,
    clinique bb krem araraken denk geldim bloguna. Clinique zaten bayıldığım bir marka. BB kremini merak ediyordum, yorumlarına bakıp alıcam sanırım :) ama genç yaşta anti aging etkili ürün kullanılmalı mı ? O konuda kararsızım sadece

    YanıtlaSil