LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

15 Ocak 2013

AVON Glimmerstick Göz Kalemleri!

Avon Glimmerstick Açılıp kapanabilen Göz Kalemleri pek çoğunuzun bildiği ve  beğendiği kalemler.
Bence bu ünü sonuna kadar hak ediyorlar. Renklerinin güzelliği,  yoğun pigmentleri, kolay sürülmeleri ve kalıcılıkları açısından benden tam not aldılar. Her rengini aldım ancak en çok kullandığım bu üç rengi sizinle paylaşmak istedim.











Gözdeki duruşlarına gelirsek, göz kapağıma  baz,kapatıcı vs kullanmadan sadece kalemi sürdüm. Buna rağmen 4-5 saat akmadan gözümde kaldı. Ancak simlerinden gözaltlarına veya gözkapağına hafif bulaşmalar oldu. Ancak simler çok minik ışıltı şeklinde olduğundan beni rahatsız etmedi. Özellikle indirim zamanlarında kaçırılmaması gereken bir ürün.

Twilight Sparkle



Sugar Plum




Emerald Glow




4 yorum:

  1. Ben de bayılıyorum bu kalemlere! Glimmerstick Chromes'un iki rengi var (vivid grey ve mocha flash). Ve Diamonds'ın da black line renginin aldım, yakında blogda da yazacağım. Ve kalıcılıkları, renk vermeleri, kaliteleri süpper!

    Bu aldıklarından da plum ve emerald'a bayıldım! Özellikle Emerald olanı sipariş versem mi diye düşünüyorum :) Teşekkürler!!!

    YanıtlaSil
  2. avonun en iyi yaptığı şey bu kalemler.. çok güzeller..

    YanıtlaSil
  3. avonun bu kalemlerini çok seviyorum son katalogtan ben de sipriş vermiştim ama yanlışlıkla gel eyelinerlarından göndermişler :( bakalım değiştirebilirsem siyah glimmerstick kalemime kavuşucam şuan elimdeki bittmek üzere ve bitsin istemiyorum

    YanıtlaSil
  4. @bveç, bence kesinlikle tavsiye ederim..indirim zamanlarında %50 falan fiyat düşüyor.belki sevgililer gününde falan indirimler olabilir.
    @audrey kesinlikle katılıyorum.
    @ayselce hayat, umarım değiştirirler.Geleyelinerlar'da güzel ama çok akıyor bende..

    YanıtlaSil