LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Ocak 2013

Avon Göz Farı Bazı



Şu sıralar Avon ürünlerine takıldım farkındayım. Yılbaşı, Sevgililer Günü vs derken sürekli indirimler, kampanyalar var. Kullandığım ürünlerin büyük kısmından da memnun kalınca yeni ürünleri de alıp denemeye devam ediyorum.

Göz farı bazı deyince benim ilk tercihim Urban Decay elbette. Ancak fiyatı yüksek, ulaşmak zor. Uygun alternatifleri bulmak lazım. 



Avon'un far bazı minik bir cam kavanozda geliyor.Rengi Light Beige, ama zaten ciltte hiç renk vermiyor :)

Yumuşak bir dokusu var, çabucak cilt tarafından emiliyor, yağlı bir his bırakmadı. Göz kapağının yapısını pürüzsüzleştiriyor ve farın uygulanmasını kolaylaştırıyor. Makyajımın dayanıklılığını arttırması konusuna gelirsek, pahalı markalardan hiçbir farkı olduğunu düşünmüyorum. Göz makyajım gayet güzel akmadan, birikmeden günboyu dayandı. Ancak hep söylediğim gibi, normalde de yağlı  gözkapaklarım olmadığından göz makyajımda fazla akma,vs problemi yaşamıyorum. Kampanya fiyatı 10 TL. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün bence :)

7 yorum:

  1. Paylasim icin tesekkurler hemen alip deneyecegim,minik kavanozlarada bayilirim zaten:-)

    YanıtlaSil
  2. Kullandığım böyle ten rengi başka far bazı yok. Çok büyük ümitlerim yoktu ama ben cidden memnun kaldım. Avondan beklenmeyecek başarı.:)

    YanıtlaSil
  3. Aaaaa, hoş görünüyor sahiden! Güle güle kullan. :)
    Avon ürünleri hakkında, arada bir hasbelkader alınmış bir kaç (belki de bir iki) ürün dışında hiç bilgim yok. Vay beee, demek böyle her çeşit var haa? :)

    YanıtlaSil
  4. @Özlemcim ben de minik kavanoz hastasıyım :)
    @weba sevindim senin de beğenmene
    @Tannesiciğim ben de hep önyargılıydım ancak güzel ürünleri var

    YanıtlaSil
  5. Essence far bazı deneyiminden sonra avondan da umudum yoktu açıkçası.Ama gerçekten çok uygun fiyata güzel ürünler çıkabiliyor bazen.
    banada beklerim.makyajkelebeği

    YanıtlaSil
  6. Ben de yeni sipariş ettim, bakalım nasıl bir ürün kendisi :) Genellikle olumlu yorumlar almış gördüğüm kadarıyla. Blogum(Pemberujlukız)da da paylaşacağım gözlemlerimi elime ulaştığında ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç beklemediğim kadar memnunum ben bu bazdan..umarım sen de beğenirsin merakla yorumlarını bekliyorum..sevgiler :)

      Sil